PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=97144}
7,2 86  ocen
7,2 10 1 86

Piękno w twoich oczach
powrót do forum filmu Piękno w twoich oczach

Bardzo proszę o jakieś info gdzie mogłabym znaleźć ten film. Trafiłam na niego przez przypadek ostatmio w telewizji ale niestety nie widziałam początku. Bardzo proszę o info na adres owykurz@op.pl

ocenił(a) film na 8
ollaw

Jeszcze szukasz tego filmu? Jeśli tak, to go mam na dvd, z lektorem. Pozdrawiam

IrenaSz

Witam, chętnie skorzystam z powyższej propozycji. Pozdrawiam.
bogda_h@autograf.pl

bogda_h

Ja też chętnie oglądnę. Proszę o kontakt

adam68

mój mail ajr1małpao2pl

ocenił(a) film na 8
adam68

Napisałam, ale nie dostałam odpowiedzi. P.

IrenaSz

Odpisywałem dwukrotnie na maila . widocznie nie doszedł. Film otrzymałem i wszystko ok. Dziękuję, Adam

ocenił(a) film na 8
adam68

Ja też dziękuję. Irena.

IrenaSz

Bardzo mi Pani pomogla. adam

ocenił(a) film na 10
adam68

Witam pani Adamie. Pisałem do pani IrenySz w sprawie tego filmu. Mam pytanie czy może pan ma jeszcze ten film na jakimś nośniku i mógłby pan jakoś go wysłać ? To mój mail ricardo7300@gmail.com . Z góry dziekuje

bogda_h

A może Ty masz ten film i możesz mi go przesłać? Lub ktokolwiek tutaj ?

IrenaSz

Jeżeli jeszcze aktualne i dałoby radę to też poproszę :) mój mail 56katrina56@gmail.com

IrenaSz

Witam, poszukuję tego filmu od kilku lat. Jeśli dalej pani oferta jest aktualna to dołączam się do prośby o udostępnienie filmu. Na wszelki wypadem podaję e-mail. Z góry dziękuję i pozdrawiam :) paulinaa96@onet.pl

IrenaSz

Jeśli nadal propozycja aktualna co do filmu, aby go przesłać na maila to również bym poprosiła :)
Magda588@gmail.com

IrenaSz

Cześć, również chciałabym dostać dostęp do tego filmu. To mój e-mail: kse@onet.eu Bardzo mi zależy :)

ocenił(a) film na 8
Ksenia_

Niestety, nie mogę przegrać filmu na płytę dvd, bo moja nagrywarka dvd kompletnie się zepsuła. Przykro mi.

ocenił(a) film na 10
IrenaSz

witam pani Ireno. od 22lat szukam wszedzie tego filmu i jesli ma pani w dalszym ciagu ten film to prosze o info na maila ricardo7300@gmail.com lub prosze o znalezienie mnie na facebooku "ryszard grysik" dziekuje z gory

ocenił(a) film na 8
kouik79

Witam, niestety nie mogę przegrać Panu tego filmy na płytę dvd, bo moja nagrywarka dvd kompletnie się zepsuła. Przykro mi.

ocenił(a) film na 10
IrenaSz

Pani Ireno jest jeszcze inna opcja. Można go skopiować na nośnik usb i wysłać na mój adres domowy a ja z góry wszystko pokryje. Jesli jednak nie chce sie pani w to bawić to rozumiem i juz bie zawracam głowy.

ocenił(a) film na 8
kouik79

Ja po prostu nie umiem tego zrobić, jestem za słaba w komputerze, umiem tylko przegrać film z nagrywarki dvd, a nagrywarka się zepsuła. Przykro mi.

ocenił(a) film na 10
IrenaSz

Nic nie szkodzi. Dziekuje mimo wszystko. Jesli jednak chciałaby pani np sprzedać ten film to chętnie kupię :) pozdrawiam Ryszard

IrenaSz

Dzień dobry,
ja również od niedawna poszukuję tego filmu. Widzę, że mimo szczerych chęci wysłania filmu nastąpiły problemy techniczne. Jednak mimo to zapytam: Czy już po tak długim czasie jest możliwe, aby Pani podzieliła się tym filmem? Pokryję wszelkie koszty.
Pozdrawiam
Krzysztof

ollaw

Jeżeli ktoś wie, jak można zdobyć ten film, to proszę o info.