Bardzo proszę o jakieś info gdzie mogłabym znaleźć ten film. Trafiłam na niego przez przypadek ostatmio w telewizji ale niestety nie widziałam początku. Bardzo proszę o info na adres owykurz@op.pl
Odpisywałem dwukrotnie na maila . widocznie nie doszedł. Film otrzymałem i wszystko ok. Dziękuję, Adam
Witam pani Adamie. Pisałem do pani IrenySz w sprawie tego filmu. Mam pytanie czy może pan ma jeszcze ten film na jakimś nośniku i mógłby pan jakoś go wysłać ? To mój mail ricardo7300@gmail.com . Z góry dziekuje
Witam, poszukuję tego filmu od kilku lat. Jeśli dalej pani oferta jest aktualna to dołączam się do prośby o udostępnienie filmu. Na wszelki wypadem podaję e-mail. Z góry dziękuję i pozdrawiam :) paulinaa96@onet.pl
Jeśli nadal propozycja aktualna co do filmu, aby go przesłać na maila to również bym poprosiła :)
Magda588@gmail.com
Cześć, również chciałabym dostać dostęp do tego filmu. To mój e-mail: kse@onet.eu Bardzo mi zależy :)
Niestety, nie mogę przegrać filmu na płytę dvd, bo moja nagrywarka dvd kompletnie się zepsuła. Przykro mi.
witam pani Ireno. od 22lat szukam wszedzie tego filmu i jesli ma pani w dalszym ciagu ten film to prosze o info na maila ricardo7300@gmail.com lub prosze o znalezienie mnie na facebooku "ryszard grysik" dziekuje z gory
Witam, niestety nie mogę przegrać Panu tego filmy na płytę dvd, bo moja nagrywarka dvd kompletnie się zepsuła. Przykro mi.
Pani Ireno jest jeszcze inna opcja. Można go skopiować na nośnik usb i wysłać na mój adres domowy a ja z góry wszystko pokryje. Jesli jednak nie chce sie pani w to bawić to rozumiem i juz bie zawracam głowy.
Ja po prostu nie umiem tego zrobić, jestem za słaba w komputerze, umiem tylko przegrać film z nagrywarki dvd, a nagrywarka się zepsuła. Przykro mi.
Nic nie szkodzi. Dziekuje mimo wszystko. Jesli jednak chciałaby pani np sprzedać ten film to chętnie kupię :) pozdrawiam Ryszard
Dzień dobry,
ja również od niedawna poszukuję tego filmu. Widzę, że mimo szczerych chęci wysłania filmu nastąpiły problemy techniczne. Jednak mimo to zapytam: Czy już po tak długim czasie jest możliwe, aby Pani podzieliła się tym filmem? Pokryję wszelkie koszty.
Pozdrawiam
Krzysztof