a co tu jest bez sensu? Nie podoba mu się to wyraził swoją opinię przecież (z którą zresztą się zgadzam bo film jest naprawdę słaby)
a no tak.. nie podał argumentów :)
no własnie w tym problem, że juz wyraził swoją opinie na wielu wątkach, to po co zakładać nowy zbędny?
Bardzo słuszna uwaga. Może nie wypowiadam się na tym forum za często, ale bywam tutaj jako obserwator licznych dyskusji i faktycznie widzę kolejny prowokacyjny temat tego typa. Wniosek? Zwyczajnie mu się nudzi i w ten prymitywny sposób próbuje wzbudzić zainteresowanie. Zwykły troll.
ha ha przepowiedziałem cię koleś jesteś tylko efektem mojej przepowiedni
zapomniałeś dodać że słaby jest jedynie w twojej osobistej ocenie
jak chcesz głosić niepodważalną prawdę to musisz podać argumenty
Średnia 5,6 przy prawie pięciu tysiącach głosów nie wygląda mi na "moją osobistą ocenę".
Argumentów nie podam, padło już ich całkiem sporo w moich poprzednich wątkach i zdaje się że faktycznie nikt ich skutecznie nie podważył.
Pozdrawiam nołlajfy.
oi!
Fanów SAW też jest całkiem sporo ilość osób głoszących daną tezę nie ma znaczenia poza tym coś mi się wydaje że mogłem przypadkiem te argumenty podważyć (poszukam twoich poprzednich tematów bo kojarzę że już narzekałeś na ten film )
nołlajfy :)? ale jesteś elokwentny nie popisuj się nikt ci klaskać nie będzie
Wchodzę na to forum od czasu do czasu i dyskutuje póki co nie mam nawet avatara i udzieliłem się tylko na kilku forach FW
mów co chcesz nolife ze mnie nie zrobisz
tak tylko dodam że średnią 5,6 zaokrągla się do 6 i wychodzi na to że ogólna ocena jest bliższa mojej niż twojej (która brzmi wówczas że film jest "niezły" a nie "słaby")
Zresztą ogólna ocena nawet bez zaokrąglania jest bliższa mojej niż twojej
na koniec dodam tylko że Słaby = 3/10 a ty oceniłeś 1/10
widocznie sam nie wiesz jak oceniać albo masz rozdwojenie jaźni tak czy siak szczerość głoszonych przez ciebie ocen stoi pod kilkoma znakami zapytania
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . ________
. . . . . .. . . . . . . . . . . ,.-‘”. . . . . . . . . .``~.,
. . . . . . . .. . . . . .,.-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-.,
. . . . .. . . . . . ..,/. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:,
. . . . . . . .. .,?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\,
. . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,}
. . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:`^`.}
. . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:”. . . ./
. . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./
. . . . . . . /__.(. . .“~-,_. . . . . . . . . . . . . . ,:`. . . .. ./
. . . . . . /(_. . ”~,_. . . ..“~,_. . . . . . . . . .,:`. . . . _/
. . . .. .{.._$;_. . .”=,_. . . .“-,_. . . ,.-~-,}, .~”; /. .. .}
. . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;,,./`. . /” . . . ./. .. ../
. . . .. . .\`~,. . ..“~.,. . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../
. . . . . .(. ..`=-,,. . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_,,-”
. . . . . ../.`~,. . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\
. . . . . . \`~.*-,. . . . . . . . . . . . . . . . . ..|,./.....\,__
,,_. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-,
. .. `=~-,_\_. . . `\,. . . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . .`=~-,,.\,. . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . . . . . . . . `:,, . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__
. . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-,. . . . . . . . . .,%`>--==``
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._,-%. . . ..`\
Facepalm
Nie wierzę że cały czas dajecie się na to łapać. ;)
Do zobaczenia za jakieś pół roku nołlajfy :D
odezwał sie.. nie wieM co próbujesz wskórać tym tanim hasełkiem ale wskazuje ono tylko ze sam cierpisz na brak życia prywatnego.. jeśli to prowokacja to 'synku' wiele się musisz jeszcze nauczyć :)..cienizna na maxa.. 5x podchodziłem do tego żeby ci odpisać aż w końcu współczucie wzięło góre (plus dla mnie :P).. so shut the f*** up ..lub napisz coś w miarę sensownego :)))))))))))
Ależ ja sobie wypraszam takie ad personam!
Nie nazwałbym tego brakiem życia prywatnego, raczej cholernym L4.
Po za tym mam prawo do własnej opinii (nieważne jak głupia by ona nie była) a jej poziom dostosowuję do poziomu forum.:) Już dawno się przekonałem że pisanie do rzeczy tutaj nie ma większego sensu bo przetrawienie zbyt dużej ilości informacji jest dla "stałych bywalców" rzeczą niewykonalną co daje efekt "tępego walenia w beton".
A tak w ogóle to fajnie jest czasem kogoś wkurzyć ;D
Dobra, dość tej otwartości.
Koniec tematu.
oi!
Udajesz inteligenta bo nie masz pojęcia co mi odpowiedzieć skoro udowodniłem ci że twoja ocena się jednak nie zgadza nie tylko z ogółem ale również sama z sobą
Jeżeli faktycznie potrafisz czytać to odsyłam do przedostatniego akapitu mojego poprzedniego posta.
Wydaje się zrozumiałe.
"Udajesz inteligenta"
" by być inteligentnym wystarczy być inteligentnym ale by udawać inteligentnego trzeba być geniuszem"
Zgadnij czyja to odpowiedz?,w tym momencie komplementujesz gościa!
ledwo tu wszedłem,a już widzę jak strzelasz sobie w stopę,tylko przypadkiem nie próbuj jej odpiłować!
Cienki jesteś jak sik komara.
Ha ha ha masz rację masz cholerną rację co do tego że postawiłem taką teorie i że moja odpowiedź do Elmo była nie przemyślana tylko że jest jeden problem
jest niezwykle smutne że jedynym sposobem w jaki możesz podważyć moją wypowiedź jest stosowanie moich wypowiedzi
Jakoś inni w dyskusji ze mną potrafili albo chociaż próbowali podważać moje wypowiedzi za pomocą własnych spostrzeżeń i znanych im faktów
Ty nie jesteś ani tak inteligentny ani tak kreatywny więc pozostaje ci używanie tych sztuczek które podłapiesz u innych nawet w zwracaniu mu uwagi na błędy jesteś tylko replayem i to w dodatku słabej jakości
Nick wziąłeś od kogoś innego a teraz używasz moich wypowiedzi do kontrataku w dyskusji
jesteś taką pustą powłoką nie mającą własnej osobowości jakie to żałosne
L4? Głupszej wymówki nie widziałem. Przelewasz swoje kompleksy związane z brakiem życia prywatnego na innych użytkowników, a jesteś zwyczajną, zakłamaną imitacją człowieka. Póki co domem w którym mieszkasz jest Mozilla Firefox, a oknem na świat Film Web. Znajdź sobie dziewczynę i daj już spokój z Renią Ręczkowską.
Elmo, kiedyś mogłeś przytoczyć coś z sensem ale "słaby"? Dlaczego?! Masz tyle innych argumentów dotyczących słabych punktów w filmie a czepiasz się czegoś, czego sam bym nie przytoczył:
Przewidywalność, słabe efekty, czy gumowe manekiny, odskoki od pierwowzoru etc., ale słaby? Przyznam sam, że scena z wyciąganiem sznurka z gardła nieco mnie ruszyła więc raczej nie jest to słabe. Nie lubię tego filmu za szereg innych aspektów ale "słabość" jest bardzo ogólnikowa i nawet w definicji tego słowa ten, ów "ogólnik" jest dość nietrafny.