hehehe brectam z takich tępych ludzi co pisza ze juz oglądali filmy które jeszcze nie wyszły
Jeśli go widziałeś? To może już go posiadasz? Daj znac! Z chęcią sam go obejrzę. sonet2@poczta.onet.pl
szcerze to nie ogladałam Piły 2 ale ogladałam wiele filmów których premiera jest za miesiac czy góra dwa. np Mechanik, Constantin, The Ring2... nie wiem jaki cudem;p ale mialam te filmy od kolegów a kopia była rewelacja (w końcu nie kinówka;p) a były to filmy (jezeli dobrze pamiętam) z montazowni. Miały taki prawie przeźroczysty pasek u góry ekranu a po prawej stronie na górze leciał czas;] Także wierzę w to, ze ktoś oglądał film przed premiera bo sama tak oglądałam. A skąd je mają to nie wiem mówią że maja układy;] w co akurat nie wierze;]
co to za problem pozyczyc od kogos werjse ts albo tc ale jakos nie jest dobra jak dvdrip..wychodza dvdscr z licznikiem albo paskami wiec zadna nowosc miec przed premiera..czym wy sie podniecacie ludzie
co to za problem pozyczyc od kogos werjse ts albo tc ale jakos nie jest dobra jak dvdrip..wychodza dvdscr z licznikiem albo paskami wiec zadna nowosc miec przed premiera..czym wy sie podniecacie ludzie
ja pieeeeeeee!!!!! wy umiecie czytac???!! on napisal ze sie brechta z ludzi co pisza ze widzieli film ktory jeszcze nie wyszedl a wy sie podniecacie i go jedziecie!! co za idioci
a kto jedzie po nim jedzie?? Ja napisałam tylko, ze oglądam tak fil,y. a nie rozumiem co śmiesznego widzisz w tym że ktoś ogląda filmy przed premierą. bo ja nie widze w tym nic śmiesznego. jeżeli się smiał to nie widze powodów do śmiechu a jak się nie śmiał to juz wie że da sie to zrobić;]
Takim cudem Ewelino ze widac byly to filmy, ktore mialy juz premiere w USA ale jeszcze nie mialy premiery w Polsce. Jak film wejdzie do kin w USA to juz mozna go sciagnac spokojnie z netu, a Polska premiera moze byc opozniona o miesiac, dwa miesiace lub nawet wiecej.
To zupelnie co innego niz wypisywanie bzdur ze widizalo sie film, ktory jeszcze jest w fazie produkcji. Tacy ludzie rzeczywiscie powinni sie puknac w glowe.
nie wiem ja isę nie znam wiem że oglądałam dużo wcześniej ale nie róbcie ze mnie ciemnej masy bo wiem jak to jest z premierami wiem ze jest różnica między premierą w USA a w Polsce;] w każdym razie tak jak napisałam były to filmy z montażowni czy m,ówili mi prawde czy nie nie wnikam. ale matko uczepiliscie sie akurat mnie a są tu osoby kóre też pisały o oglądaniu filmów przed premierą. więc nie atakujcie tylko dlatego ze baba jeste,!!;p
ewelina do twojego postu nawet nie doszlam a pislam tamto apropo tych przed toba;]
a kto tu sie czepia? ja po prostu odpisalem na Twojego posta... jestes przewrazliwiona :)
Ewelino cieszysz sie ze masz filmy miesiac czy dwa przed premiera ale ZAPEWNE W POLSCE ! a to nie problem bo mozna miec film nawet 2 lata przed premiera w Polsce dla przykladu '24 godz' z Charlize Theron. Co do ogladania filmow w Polsce przed premiera w USA z miesiecznym wyprzedzeniem to bez komentarza hahahah to tylko marne prowokacje!
Filmy czasami pojawiają sie przed premierą w USA czy kraju z którego są!a to dziemki takim szulerom kturzy wykradają kopie tych filmów lub zgrywają z pokazów przed premierowych tych dla kolesi do marketingu co oceniają ten film czy sie przyjmie i.t.d!!a takie pokazy są nawet kilka miesięcy wsześniej od pierwszej premiery wiec to realne zeby ktoś oglądał już film przed premiera w usa!ja miałem fantastyczną 4 i jeszcze pare filmów jeszcze przed premierą w usa !ale te filmy są w necie a szukałem piły 2 i nigdzie tego nie ma więc ten co mówił ze oglądał ŚCIEMNIA!