io taka odp dla dzecka które sie dorwalo do kompa ( prawniczek6112 ) wracaj dzeciaku do oglondania teletubisow ...... filmy z seri pila sa do dupy
1 zero napieci
2 zero napiecia
3 braki w scenariuszu
4 postac Jona( tego okrutnie (hihhihih) zlego ) jest naciagana ( tutaj skromnie napisze )
5 nie uzasadniona przemoc (w pile jest zbyt duzo przemocy a zamalo pacz . pt 1 ipt 2)
6 po co jon to robi wogóle ????????
7 pewnie aliens VS predator 1 , 2ci sie podoba co ???
a Ty wracaj do słownika ortograficznego :P słowa typu " pacz" albo " oglondania" są śmieszne i wskazują na to, że ich autor jest idiotą ;)
co za Piczon ...................................................................
a tutaj fanka pily (Iq pewnie -150 ) bezpodstawnie wyzywa innych ..nie majac racji ..
napiszmy krotko : O co tobie Ciastek chodzi ?
pytasz ile mam lat ? twoje odpisy wskazoja ze masz mniej o demnie ( mimo ze ja robie bledy ) wbij sobie pod ta blaaaąąąąd czupryne ze ja wyrazilem opinie o F I L M I E a NIE o ludzach ogladajacych .......wiec przestn wyzywac mnie ...jesli chcesz odp napisz cos sensownego a nie "idioto"lub "debilu".......
stary kto ciebie zrobil to cie pomsssszcze .....tym dowiodles jaka jest twoja inteligencja .....
nie znirze sie do twojego poziomu gownazu jeden
"znirze" - mialo byc" NIE zniżę " maly blad ................
chyba nie musze tlumaczyc cioto co to znaczy "ZNIŻĘ".............
Gepetto go wystrugał i teraz spełnia dobre uzynki, żeby byc prawdziwym chłopcem, ale coś mu nie wychodzi....
radek nie wypowiadaj sie na temat filmu o którym najwyrazniej nie masz pojęcia poza tym twoje wypowiedzi świadczą o tym że nie reprezentujesz sobą zbyt wiele
dobra skup sie i sluchaj nie wpier....j sie z kopytami w srodek zakonczonej rozmowy ....czepiasz sie mojich wypowiedzi - sa na poziomie fanow pily (odpowiednie do ich IQ) mecza mnie takie pionki jak ty ..podoba sie film to morze napisz co konkretnie ... odwagi brak ? lepiej jest wyzwac nie ?
słuchaj pojebie z inteligencją mniejszą niż ustawa przewiduje czyli mniejszą niz minus nieskończonoś.do mnie sie zwracaj per pan.jestem Fanem piły i mam wysokie IQ.Tobie do tego jak widac daleko.i mi nie rozkazuj pacanie.a poza tym sam zacząłes wyzwyanie i kurwa nie dyskutuj ze mną bo i tak nie wygrasz
nie no ku...a co za kolejny debil dobra zaczne jeszcze raz i jak najprosciej bo sobie nie poradzisz
1 nie ja zaczałem wyzywac - napisalem recezje filmu a ludze przecietni inaczej zaczeli minie wyzywac pewnie jakis problem z pogodzeniem sie z rzeczywistoscia
2 wysokie IQ(hahahahhaha) [mamusia ci wmuwila tak ?]ja tobie zadalem pytanie gnoju a nie rozkazałem problem z czytania ze zrozumieniem ?
a tak wogule to jaki masz problem ? czy nie morzesz sie pogodzic z faktem ze ktos wkoncu napisał krytyczna recezje ?
acha skup sie jeszcze raz chcesz cos napisac to pisz a nie powtarzaj slowa "inteligetnych " fanow z ktorymi pisalem wczesniej ..............
: ]
io taka odp dla dzecka które sie dorwalo do kompa ( prawniczek6112 ) wracaj dzeciaku do oglondania teletubisow ...... filmy z seri pila sa do dupy
1 zero napieci
2 zero napiecia
3 braki w scenariuszu
4 postac Jona( tego okrutnie (hihhihih) zlego ) jest naciagana ( tutaj skromnie napisze )
5 nie uzasadniona przemoc (w pile jest zbyt duzo przemocy a zamalo pacz . pt 1 ipt 2)
6 po co jon to robi wogóle ????????
7 pewnie aliens VS predator 1 , 2ci sie podoba co ??? to ma byc recenzja tak hahahaha No więc
1 zajrzyj do słownika ortograficznego naucz sie pisać pacanie.
2 nie dziwota że twierdzisz ze przemoc jest nieuzasadniona jak nie potrafisz wytężyć szarych komórek bo ich poprostu nie masz.
3 Po co robi ?gdybyś myslał to bys wpadł na ten genialny pomysł ze ta gra Jigsawa jest poniekąd karą dla tych ludzi a jdnocześnie szansa na ich odmiane.
4 napęcie jest i to pełno zwłaszcza w jednynce ,dwójce,trójce czy piatce
5 postać Jigsawa jest dobrze zrobiona.
6 jak sie nie znasz i nie potrafisz mysleć to sie capie nie wypowiadaj na temat filmu którego najwyrazniej nierozumiesz.
7 idz włącz mode na sukces bo jest odpowiednie dla takich tłuków jak ty.
8 Poziomem inteligencji mi napewno nie dorównujesz.więc nie dyskutuj bo i tak nie wygrasz
dobra młody skup sie ostatni raz
1 zajrzyj do słownika ortograficznego naucz sie pisać pacanie.
2 nie dziwota że twierdzisz ze przemoc jest nieuzasadniona jak nie potrafisz wytężyć szarych komórek bo ich poprostu nie masz.
3 Po co robi ?gdybyś myslał to bys wpadł na ten genialny pomysł ze ta gra Jigsawa jest poniekąd karą dla tych ludzi a jdnocześnie szansa na ich odmiane.
4 napęcie jest i to pełno zwłaszcza w jednynce ,dwójce,trójce czy piatce
5 postać Jigsawa jest dobrze zrobiona.
6 jak sie nie znasz i nie potrafisz mysleć to sie capie nie wypowiadaj na temat filmu którego najwyrazniej nierozumiesz.
7 idz włącz mode na sukces bo jest odpowiednie dla takich tłuków jak ty.
8 Poziomem inteligencji mi napewno nie dorównujesz.więc nie dyskutuj bo i tak nie wygrasz
1 mam wyj....e na to co myslisz o mojej ortografi jełopie
2 przemoc jest tylko dodatkiem w horrorah . Horror ma za zadanie trzymac w napieciu albo wystraszyc a nie obrzydzi (3,4,5)lub rozsmieszyc (1,2)
3 hahhahahhahahahhahahahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahhahahah
hahahahahhahahahhahahahahha a ta dziewczynka w (3) ginie z jakich powodów ? bo nie pamietam...
4 power rengers terz jest napiecie
5 co to znaczy dobrze zrobiona ? (morze koles dobrze ja zagral ale monologi ma tak naciagane ze simiech ogarnia)
6 kolejna pomylka młody znam sie na filmach tylko nie bazuje na wlasnych przezyciach odnosnie filmu widzisz pracuje w kinie i słucham co ludze mowia kiedy wychodza z seansu ...
7 nie lubie oper mydlanych (wiec morze to jest głowny powód dlaczego nie lubie piły )
8 grozisz mi ?a jesli hodzi o twoje IQ to nie schlebiaj sobie pacanie
ja ci nie groże debilu czytaj uważnie.a więc piły nie ogladałes a pierdolisz o filmie którego nie znasz bo nie było tam żadnej dziewczynki chyba ze ci chodzi o te kobiete z trójki,ale ona zgineła przez to że poniekąd przyczyniła się do uwolnienia sprawcy wypadku wktórym zginęła córka tego gością z którym Jigsaw gre prowadzi. ztego co pamietam była swiadkiem.użyj wreszcie głowy do myslenia a nie do noszenia czapki pacanie.a Iq mam dużo wyzsze od ciebie, więc to ty sobie nie schlebiaj bo oceniasz film którego wogóle nie widziałes na podstawie opinii innych ludzi.aamanda traci zycie bo ją zabił ten pionek w grze Jigsawa.nie porównuj tego tłuku do power rangers bo to jest zupełnie inna fabuła.nie znasz sie nie wiesz o co chodzi to nie dyskutuj .
dobra mlody skup sie ostatni raz chodzilo mi o druga córkę tego kolesia zamknieta przez tego pojeba (Jigsaw)widac jak uwarznie ogladasz film, a morze ty go wogole nie widzales baranie, ( i nie pisz mi ze przeciesz ten tłusty policjant w pile 5 uwolnil ją)..........nie znasz sie nie wiesz o co chodzi to nie dyskutuj debilu ...
a o to ci chodzi to została uwolniona i to nie jigsaw ją uwolnił tylko Hoffman dla skierwania uwagi na inną osobe.Bo dziewczynka nie zginęła i to mamy w piątce.Widać ty nie oglądałes filmu tumanie.i nie mów do mnie młody i nie powtarzaj sie po mnie. Widzisz to jest kolejny dowod na to że nie widziałeś filmu,bo Hoffman nie był tłustym policjantem,zresztą żadnego grubego policjanta tam nie było.widze że to ty nie wiesz o co chodzi więc nie dykutuj pacanie
przeciez napisałem o tym szczeniaku jeden ze to nie jigsaw ja uwolnil tylko "tłusty "policjant w pile 5 tepy jestes czy co ?
skup sie młody po raz ostatni widzalem film i od premiery po dzien dzisiejszy ogladalem go wiecej niz bym chcial dla mnie Hoffman ( zreszta h.j mnie to obchodzi jak ma na nazwisko/imie) jest tłusty i tyle...jesli chodzi o smarkule , konczysz ogladac 3 myslisz ze dzewczynka ginie w 4 nic o niej nie wspominaja i nagle w 5 jest do niej powrot (epizodzik)
dobra skup sie bo teraz bedze naprawde trudene i wbij sobie w ten młody umysl ze taki scenariusz jest zaje....e naciagany ( niechce mi sie pisac)i zaczya pachniec czyms w rodzaju mody na sukces ..i przesten sie tak podniecac tępaku
a ps.jak sie nie podoba moja ortografia to spi....laj z tego forum...(tak tym razem jest to rozkaz)
ps.2. nie schlebiaj sobie ze wygrywasz czy cos takiego mi sie poprostu niechce i nie mam czasu odpisywac,.....
rozkazywać to mozesz sobie swoim a nie mnie durniu jak możesz uważać ze że scenariusz jest naciągany jak komentujesz film który znasz zwypowiedzi ludzi.ja sobie nie shclebiam tylko ty udowadniasz cały czas twój bardzo niski iloraz IQ zwłaszcza porównując piłe do mody na sukces ale co w tym dziwnego czego oczekiwać po człowieku ,który nie wie co komentuje.Zabierz sie lepiej za ogladanie teletubisiów a od piły no cóż nie rozumiesz(bo jak moze rozumować bezmózgowiec) wara.