PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=164171}

Piła II

Saw II
2005
6,4 106 tys. ocen
6,4 10 1 105687
5,2 32 krytyków
Piła II
powrót do forum filmu Piła II

film jest świetny, po obejrzeniu pierwszej częsci zaciekawił mnie bardzo, z niecierpliwością czekałam na II i się nie zawiodłam, druga część okazała sie równie dobra jak pierwsza, a może nawet lepsza:) nie jest to typowy horror, to film psychologiczny, który daje do myślenia:) pozdrawiam sympatyków i maniaków ;)

ocenił(a) film na 9
SingAboutMe

Pozdrowionka!
Ja też uwqielbiam Piłę II, zwłaszcza, kiedy oglądam ją na komputrze w ciemnym pokoju sama w domu... ;)

ocenił(a) film na 10
lilith_7

Kolejna część szokującego horroru ostatnich lat. Jak dla mnie 10/10. po prostu REWELACJA!!! Pozdrawiam wszystkich fanów.

SingAboutMe

moim zdaniem rowniez swietny film. nie wiem czy czytaliscie recenzje, ale niezle "zjechano" ten film jesli mozna tak powiedziec. zdecydowanie zgadzam sie z przedmowca, ze druga czesc jest nawet lepsza od pierwszej, i mimo tego ze z gory wiadomo bylo o co w calym filmie bedzie chodzic /psychopata + ofiary/ zostalo to zrobione w taki sposob, ze nie czulem sie jakbym ogladal po prostu dalej czesc 1 piły (jak moim skromnym zdaniem bylo w wypadku wszystkich final destination...)

pozdrawiam :)

ocenił(a) film na 10
chmielo

Druga część może nie lepsza od pierwszej, ale też mysłe że bardzo dobry film.

SingAboutMe

Film swietny!!

Moze i brutalny,ale nie z cyklu"kolejna mordownia"..

Tylko szkola zycia i refleksji nad tym co mamy,czego nie doceniamy...

ocenił(a) film na 5
KrzysieQ_4

nienormalne zachowanie aktorow , ogolnie beznadziejna gra aktorska.Beznadziejny scenariusz ...
jedyne co bylo godne pochwaly to scenografia - ponura i z klimatem
sam film badziewny
tak to jest jak sie robi film jak najpredzej aby wyciagnac kase od naiwnych widzow ktorzy sie co dziwne na to nabrali...

era

zawsze znajdą sie tacy którym film sie nie spodoba... a powiedz mi wg. czego ma sie określić popularność filmu?? wg. krytykow?? czy wg.ilości osob ktore na ten film poszły

ocenił(a) film na 5
mylf

w pierwszej części były widoczne dylematy bohaterów. W drugiej już przegięli z maszynerią i jak juz gdzieś tam pisałam, był zbyt podobny do "Cube". Ale końcówka była bardziej w stylu jedynki.
pozdrawiam