PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=164171}

Piła II

Saw II
2005
6,4 106 tys. ocen
6,4 10 1 105687
5,2 32 krytyków
Piła II
powrót do forum filmu Piła II

Ale

ocenił(a) film na 6

Nawet nieżle,choć 1 była i tak lepsza.Ale czy zauważyliście pewne niedociągnięcia?Chodzi mi np. o scenę w znanej z 1 części łazience...Moje pytanie brzmi:A co się stało z doktorkiem?Trochę blado wyglądał;)jak wychodził ;p z łazienki i... się rozpłynął...nie ma jego ciała(bo wątpię aby wyszedł).Inne ciała są,a gdzie jego?

ocenił(a) film na 7
rutosia

Pytane co się stało z Doktorem Gordonem jest chyba największą zagadką tego filmu;P Jakby przeżył to by wrócił po Adama, chyba że stracił przytomność i obudził się w szpitalu i nie wiedział gdzie to było- dobra- bzdury gadam. Zobacze ten film jeszcze raz;P

Ashley_3

niom, zgadzam sie w 100%. szok... ja chetnie bym zobaczyla czy dla doktora udalo sie przezyc, ale nic o tym nie wiadomo... mogliby zadbac o ten, niby szczegol, ktory jest tak naprawde bardzo wazny... ja ogladajac jedynke pily, gdy juz sie skonczyla, tylko mylalam nad tym, czy uda sie dla doktorka... i myslalam "ale tego dowiem sie w czescie drugiej" a tu dupa... nic nie wyszlo z tego, nie ma go wcale w drugeij czesci!! zacytuje "rozpłynął się" ?? hehe

ocenił(a) film na 10
rutosia

Podejrzewam że doktorek jeszcze nas zaszczyci swoja obecnością... i wydaje mi się że będzie odgrywał kluczowa role...