PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=164171}

Piła II

Saw II
2005
6,4 106 tys. ocen
6,4 10 1 105687
5,2 32 krytyków
Piła II
powrót do forum filmu Piła II

Teraz mało kto potrafi taki scenariusz wymysleć! Naprawde polecam! 10/10

ocenił(a) film na 5
Warszawiak82

chociaż nie dałem dychy (8 to też dobrze) powiem, że film też mi się spodobał. Niezwykle. Miejscami to mnie przeraził. Brrrr. Ale mniejsza z tym zajebista rola Tobina Bella.

ocenił(a) film na 5
Freak_On_A_Leash

"teraz mało kto potrafi taki scenariusz wymysleć! Naprawde polecam! 10/10"
Idz czlowieku walnij sie czyms ciezkim w glowe :O
scenariusz pisal raczej jakis dzieciak,do tego jezeli ten film jest dla ciebie z powodu drastycznych scen to zal mi ciebie...
Ci co lubia gore film mze sie nawet spodobac , ale bez przesady. Przeciez to badziew ;/

Warszawiak82

Scenariusz naprawde jest fajny i bardzo komiksowy, więc jak dla mnie super.No nie wiem czy dzieciak by wymyslił taki scenariusz O.O..
Niby film o zabijaniu, ale tak naprawde o tym jak cenne jest życie.Nie powiedziałabym ,że taki znów denny.Coś w nim jest.

rip_van_winkle

Dziwi mnie tylko jedna rzecz: to forum jest od wyrazania opinii, więc po co teksty w stylu "walnij się czymś cięzkim w głowę" i jakieś jechanie ad personam....no i po co tak na kogos jechać??? Czy to jakas sprawa honoru czy co ? ;P

rip_van_winkle

No cóz faktycznie, na dziesiątkę to on nie zasługuje :)))ale z tymi ocenami to ogólnie kontrowersyjna sprawa.Jeden by się za coś dał pokroić, drugi umrze z nudów.No a na takim forum są przecież różni ludzie w..... róznym wieku.Trudno liczyć na to, żeby np. dziesięcioletnie dziecko doceniło kunszt filmowy np Polańskiego czy Herzoga :)).Dlatego "cyferkii" chyba lepiej zostawic dla siebie.

rip_van_winkle

Widać że mało się znacie na filmach! Bo Piła to seryjnie konkretny film! A nie jakieś tam polańskie shity albojak to napisał tamten kolo american beauty błu ha ha

ocenił(a) film na 2
Warszawiak82

Nędza panie, Piłą 2 to film którym się jarają debile ... 1/10 i brech z fanów !!! ...

Warszawiak82

tak sobie patrze w twoj profil, bo widzialem twoje oceny w jednych w najlepszych filmach w historii... stary, ja nie wiem jak Ty mozesz powiedziec "Widac, ze malo sie znacie na filmach!" bo poprostu plytki masz umysl jezeli o kinematografie chodzi! Bez obrazy, ale jestes jedyna osoba ktora widzialem, ktora ma tak strasznie oklepany gust w filmach! Moze zgodze sie z Toba, ze Pila jest dobra, ale nie az tak rewelacyjna jak Ty sie nia podniecasz. A jezeli mowisz, ze American Beauty, Ojciec Chrzestny, 12 Małp ...(i wiele innych wysmienitych filmow) to gnioty, to lepiej sobie baniak zgniec, a nie oceniasz filmy. Albo pozostan przy swojej Pile i 16 Blocks (tez dobry film, ale nie taka rewelacja jak Ty to ujoles "Boski")

Prosze Cie, powstrzymaj sie od oceniania niektorych filmow jezeli masz pisac takie bzdury jak wypisujesz, bo jak ludzie czytaja takie recenzje to moga sie nie zdecydowac na obejrzenie danego filmu... Niektorzy maja ambitniejsze gusta jezeli o film chodzi, a Ty moim zdaniem nie masz zadnego gustu!

Pozdrawiam

adasspl

PS. zobaczcie sobie jak SAW4 ocenia filmy, to bedziecie wiedzieli o co mi chodzi!

ocenił(a) film na 7
Warszawiak82

polecam...fajny!!!!!!!!!!!! dobry horrorek :)

ocenił(a) film na 4
Warszawiak82

lol.... scenariusz doprawdy nieprawdopodobny.... A postaci jakie skomplikowane... Ten film to tragedia:/ To jest horror, ale chyba nikt oglądając się nie bał ani nie zwracał z obrzydzenia:/ Porażka na całej linii...