żal mi ludzi któży pisza ze film ten jest już dostępny w sieci albo że co najlepsze juz go ogladali, film ten dopiero dzisiaj miał swoja premiere w USA i niemożliwe jest że znajdziemy go w internecie na jakis p2p, to jest totalną bzdurą a ci co tak pisza chcą sie tylko dowartościowac i pokazać ze są kozakami a tak naprawde wychodza tylko taką gadką na najgorszych debili
nie widze tam tego filmu a nawetjeżeli jest to w super kopii nie nadającej sie ogladać, no chemik jak wszystkie filmy ogladasz w takich kopiach pachach to pozdro dzieciaku
Ehh, Żbiku, skończ wreszcie te prowokacje! Wkurzające jest gdy jakiś dzieciak chce zwrócić na siebie uwagę i wypisuje w necie totalny bullshit. Uwziąłeś się tak na Saw 2, upierasz się, że nie da się go nijak ściągnąć - a sam dałeś temu filmowi ocenę 10. Pewnie mieszasz w USA i zdążyłeś już pójść do kina? LOL
A poza tym w poprzednim temacie obraziłeś mnie. Jakbyś mieszkał w moim mieście przekonałbyś się co to znaczy...
no no wiem jak bym mieszkał w twoim miejscie to bys mnie rozwalił HAHAHA, ile masz lat 13 ? a co do oceny tego filmy to nie dałem żadnej głąbie bo go nie widziałem w przeciwieństwie do ciebie, przeciez ty juz masz dvdrip SAW 2 i napisy po polsku HAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHA.....l udzie co za głąb
Gdybym miał 13 lat to i tak pewnie byłoby to z 2 razy więcej niż Ty masz... I nie kłam mi tu proszę, że nie oddałeś głosu na Saw 2, bo to się da bardzo łatwo sprawdzić (i sprawdziłem - oceniłeś ten film na 10) - więc po co ta szopka? A co do filmu - nie ściągnąłem, nie widziałem, nie oceniam. A napisów z reguły nie używam bo angielski znam...
HAHAHHAHAAH no głosowałem HAHAHAHAH, dobry tekst ze możesz to sprawdzic napewno juz tez wiesz jakie mam IP, jakiej używam przegladarki i jakiego mam kompa aha no i ile mam ram-u heheh ....weś przygłupie idz stąd
Sorry, ale nie zamierzam dyskutować z kimś, kto na mnie poważnie najeżdża... Ocenę "dyskusji" pozostawiam inteligentym użytkownikom FilmWebu
Ja kończę, peace
no bez kitu idz stąd bo wali mi tu debilizmem od ciebie pustaku.....wes poszukaj RAMBO 7 na torencie hehehehhehe bo 6 juz napewno masz w dvdrip
Jakie masz IP i jakiej uzywasz przegladarki to akurat najlatwiej sprawdzic jak sie ma troche pojecia o informatyce ty niemyty odchodzie rumunskiego murzyna
Najpierw sie zorientuj - pozniej prowokuj (?). Pojawił się dzisiaj TeleCine tegoż filmu... EOT! Pozdro
sorry - pojawił się TS, a dokładniej Saw.2.TS.XViD-maVen.avi
ale mizernej jakości, więc... albo poczekac na naprawde ladna TC, albo dvdrip... lepsze to niz czekac pewnie z pol roku (jak nie wiecej), az trafi do zasmarkanej polski. :/ Pzdr
Wersja maVen jest całkiem ładna. Da się ją dość komfortowo obejrzeć :P. A co do samego filmu - moim zdaniem lepszy od pierwszej części. Zakończenie nie jest już tak durne :D
no no widze ze oglądacie filmy w extra kopiach TS,TC to sa przecież wypasy .....
Jedynke widziałem w kinie i żałuję tych 16 zł wydanych na bilet, więc powiedziałem sobie, że przy 2 takiego błędu już nie zrobię :P
a tak na marginesie to SAW w tym przypadku oznacza UKŁADANKA a nie zadna PIŁA (zobaczcie sobie na plakaty 2) jest tam pokazana gdzies jakaś piła ? ......hehe a może w tym tytule chodzi o tą piłe co koles ją obciął noge....pozdro dla tych co myślą ze tytuł to PIŁA
jeżeli ktoś uważnie oglądał 1 to rozkminił ze padł tam motyw o "człowieku układance" a nie o człowieku pile oooo a teraz pytanie dla tych co mają sie za fachowców: w 1 czesci jak opowiadał Dr Gordon jak szedł tym garażem....coś na niego wyskoczyło, coś ze świńskim ryjem.......co to było ? no fachowcy od kopii TS i TC
Pieprzysz synu jak potłuczony. W jedynce był to John (a w dwójce ktoś inny :P). Fakt, miał ksywę Jigsaw (to znaczy układanka), natomiast "saw" z angielskiego znaczy "PIŁA". Zresztą przypatrz się plakatom z pierwszej częsci filmu. Mnie tam się w oczy rzucała piła :P.
HAHAHHAHAH w 2 nie gra Tobin Bell (John) ? no to pozdro a co 1 widac ze nie ogladałęs uważnie...nie wiesz co to było w garażu-hmm no dobra to moze ktos inny a co do plakatów 1 to mi sie rzuca w oczy tam układanka (puzle) jak nie widzisz tego to "idz do lekarza.....od oczów"
Ech, jełopie, nie napisałem, że w 2 nie ma Johna, tylko, że pod maską przypominającą świński ryj ukrywa się ktoś inny. I czego takiego nie widziałem w pierwszej części w scenie w garażu (tylko nie wrzucaj mi na TC, TS itp. bo jak już pisałem jedynkę oglądałem w kinie).
Fakt, elementy układanki pojawiają się na niektórych plakatach, jednak na większości z nich widoczna jest piła :P. Poza tym jak już pisałem... znajomość angielskiego bywa czasem przydatna.
hehehe nie zajażyeś....to jest cytat brechtający z ciebie......sprawdz w słowniku jak po angielsku jest układanka
ok czyli 1 była o pile którą koleś miał sobie obciąć noge.....cały film o narzedziu do przecinania hehehehhehe
nie dawałem jeszcze opini do tego filmu głupcze, powiedz gdzie to widzisz ze dałem 10
hmmmm dziwna sprawa faktycznie dałem 10, zwracam honor ... najwidoczniej ktos z mojego konta dał ta ocene.....kożysta z niego pare osób
Nie, film nie był o pile. Co nie zmienia faktu, że była ona ważną jego częścią . A co do 10 to wystarczy wejść na Twoją stronę i kliknąć zakładkę "oddane głosy" i tam jak jasna cholera widać, że ten film ma od Ciebie 10.
Pozdrawiam :)
Ale z Ciebie żbiku jest pusty koleś... Chwalisz sie jak to znasz angielski (przepraszam- wiesz jak jest Ukladanka po angielsku) i ze w ogóle jestes najMONdrzejszy, ale wez sobie synku najpierw kup slownik ortograficzny CYMBALE. Znawca filmow z Ciebie... Dla Ciebie jedyne noty do ocenienia filmu to albo 1, albo 10! Weź obejrzyj sobie "Zabawy z pilka" lepiej. W koncu to Twoj ulubiony film:D Buhahahahahaha! a poza tym: odrobileś juz lekcje na jutro? podobno pani ma pytac z polskiego:D
Nie no, widze że Żbik to konkretny gość. Haha, najbardziej mi się podoba z tą oddaną 10 hahahaha. Kolego wejdź sobie na swój własny profil, po lewej stronie masz menu gdzie możesz sobie zobaczyć, jakie masz ulubione filmy, jakie masz ulubione osoby - i między innymi na jaki film oddałeś jaką ocenę :) A swoją drogą apropo Saw II, dla twojej informacji film miał premierę 28 października o godzinie 20:00, film zaś można było znaleźć na internecie 2 godziny po seansie, jak ma to miejsce z każdym innym filmem.
Mamy 2005 rok, XXI wiek czas ogromnego postępu technologicznego z którego to pani i panowie filmujący to jest siedzący w kinie i „kopiujący” film zręcznie korzystają. Wiadomą rzeczą jest, że do kopii DVD tym wersją daleko, ale z VHS można je spokojnie porównać (ostatni raz VHS oglądałem 4 lata temu, więc bazuje na tych wspomnieniach). A przypomnij sobie ile to cudownych chwil spędziłeś przed telewizorem wpatrzony w film wyświetlany w tej technologii.
Jednak z twoich teorii została obalona – film jest już do pobrania. Teraz sam tworzysz kolejne tylko po to, abyś poczuł się bardziej dowartościowany.
Tak może każdy. Przykładowo osoby, które chodź raz widziały film w kopii kinowej (nie będzie takie określenie TS) zauważają kilka niedociągnięć graficznych, że to obraz, jest jakby zamglony przez co niewyraźny, że niepełna paleta kolorów, czy też w ekstremalnych sytuacja przez kilka minut na ekranie monitora pojawia nam się dodatkowa, nieuwzględniona ani w scenariuszu, ani przez reżysera postać. Dokładnie chodzi o głowę kinomana. Z zamglonego obraz i odcieni w tym przypadku można uczynić dodatkowy atut, powiedzieć tak, na to, aby pobrać taką wersję filmu. Zyskujemy bardziej mroczny, tajemniczy klimat, itd.
Jeszcze coś. Patrząc na rynek gier komputerowych coraz bardziej dostrzegam, że w tym wszystkim nie chodzi już o to, aby gra miała przepiękną, barwną opowiedzianą w ciekawy sposób fabułę, baśniowy klimat, tylko o to, aby była zrobiona w oparciu na najnowszy graficzny silnik. Ja stawiam na klimat i fabułę, jakoś obraz zostawiam daleko z tyłu.
Najlepiej po prostu się wyluzujmy i nie rzucajmy dziwnych komentarzy.
Hej ż-b-i-k-u ty albo nie widzisz co ludzie piszą albo nie wiesz co ty piszesz.Nie chce mi się polemizować z człowiekiem, który nie potrafi uargumentować swojej wypowiedzi, nie rozumie co się do niego mówi i opiera swoje tezy na widzimisie... Do takich się zaliczasz.Na dodatek nie przyjmujesz do wiadomości podstawowych informacji. Więc o czym tu z tobą rozmawiać? Nie ma sensu.
Film w bardzo dobrej jakosci znajdziesz na http://torrenty.org/start.php w dziale Xvid / Divx jak chcesz to saobie sciagnij "sampla" i zobacz jaka jest jakosc ty nie dowiarku !!
Zbiku... Dla mnie jestes Pacanem i mozesz sobie zakladac tematy jakie chcesz... I tak nie dorastasz mi do piet. Chyba, ze jestes w stanie wydusic cos inteligentnego. To bardzo prosze. A ze nie potrafisz to wiadomo... jestes jaki jestes... wygladasz jak wygladasz...
Ludzie, olejcie goscia bo nie jest wart marnowania klawiatury tutaj. Marnie sie tlumaczy i malo wie, duzu gada - tyle.
Szanowny pan botos- mendez chyba mnie ostro nawyzywal, bo zablokowano jego wpis... No nic... To tylko pokazuje z jakim osobnikiem mamy do czynienia... Spadaj na drzewo Idioto!!!
Po pierwsze sciagniecie filmu z netu jest jak najbardziej mozliwe przed jego swiatowa premiera... co prawda nie z kazdym filmem sie tak udaje ale z wieloma. Nie musza to nawet byc wcale slabej jakosci kopie bo slabe sa kinowki wiec nie moze to byc kinowka jezeli filmu jeszcze nie bylo w kinie. Przed swiatowa premiera do sieci zwykle trafiaja kopie, ktore byly udostepniane dziennikarzom i tym podobnym osobom (czesto co jakis czas wyswietlaja sie na filmie napisy w stylu "for screening purposes only").
Po drugie na filmwebie jak najbardziej mozna sprawdzic jakie ktos dawal oceny roznym filmom i nie ma to nic wspolnego ze sprawdzaniem ip itp wiec nie kompromituj sie jezeli nie masz pojecia o tej stronie.
Rzeczywisicie dales Pile 2 dziesiatke ;) Byc moze przez przypadek, wiec mozesz sam to sprawdzic a potem tu wrocic i ladnie przeprosic za pieprzenie bzdur.
ty debilu palancie i pajacy jak sie nie umiesz kompem obslugiwac to ty nic nie znajdziesz...Mozgu sobie posdzukaj i nie pisz jak nie masz pojecia...Film ,mozna bylo juz sciagnac po 5 h od swiatowej premiery. Ja o mam od 28 pazdziernika wiec nie kozacz fajansie...
ej palancie własnie sściągłem ten film z netu jak nie umiesz pobierać filmó to nie wypowiadaj sie!!!
BITORES MENDEZ
Hmm... wiesz co? Naprawdę mi Ciebie żal.
Ktoś wcześniej napisał: żyjemy w XXI wieku.
A poza tym: mógłbyś trochę przyłożyć się do nauki kultury, bo widzę, że masz spore braki. Wyzywasz ludzi, którzy próbują kulturalnie z Tobą podyskutować.
Brak słów...