a szkoda, bo jedynka byla calkiem zjadliwa. a tu tymczasem jakas niespojna mieszanka cube, house of nine, saw i jeszcze kilku innych oraz drewniana gra aktorow, denerwujace ujecia, niescislosci w czesto grubymi nicmi szytej fabule tworza razem film tak slaby, ze az musialem swojego pierwszego posta na filmwebie napisac:(
popieram , slabizna ! i nie zlosccie sie na mnie , jedynka byla nawet spoko (pomyslowa i szokujaca) tutaj od pierwszej sceny bylo nudno i jakos dziwnie znajomo ! sceny w domu byly nudne , ludzie niesamowicie prosci ...NIC absolutnie NIC nie wykombinowali ...potrafili sie tylko pozabijac , pewnie pomyslicie ..."ciekawe co ty bys zrobil w takiej sytuacji maly_kornelu??" ...wiec odpowiem , moze nic a moze wszystko ...ale to nie ma znaczenia bo to byl film i mialo byc wciagajaco i ciekawie ,a tu scena w domu przeznaczona byla tylko po to by wypelnic czas filmu i doprowadzic do ciekawej koncowki !!
pozatym co to za policjant 9czy detektyw) ?? fajnie ,ze potrafi wyciagac zeznania piesciami ale moglby zadac przynajmniej JEDNO konkretne pytanie !! to jego praca , powinien byc opanowany i sprytny (emocje emocjami ) ..policja wogole nie przegladala notatek ,pomieszczenia ..a zapewne mogliby wiele znalesc ...jedyne co potrafili to stac z karabinami (w dwojke!!) nad schorowanym dziadkiem !! WOW niech zyje SWAT (swoja droga o tym filmie (SWAT) tez moglbym wiele napisac)
koncowe wnioski , liczylem na fajny filmik i sie zawiodlem ;-(
a co do nastepcy ..Amanda (nijaka i zbedna postac..chociaz w porownaniu z reszta wiezniow niezgorsza ) nie zostawila detektywowi zadnej opcji ...poprostu go zostawila na smierc ..wiem ,ze caly film byl wlasnie jego gra ale mialem niedostyt ...slaba nastepczyni bedzie ..chociaz kto wie..baby to potrafia dopiec;-)
pokaz mi stary te gruba nic bo wydaje mi sie ze krytykowac kazdy potrafi ale napisz prosze gdzie Ci cos nie pasuje? Szanuje Twoja ocene ale tylko pragne stwierdzic ze film byl dopiety, zaskocz mnie a bede bardzo wdzieczny.
Pozdrawiam wszystkich z dobra korba :)