Wiem ze moje pytanie nie ma nic wspulnego z tym filmem, ale chcialem zadac wam to pytanie w miejscu ktore odwaiedza wiele osob i zapewne ktos bedzie mogl mi pomoc. wiem ze do wigilii jest jeszcze troszke czasu ale chcem sie zabespieczeyc wczesniej. Otoz w przed dzien wigilli co roku ogladam sobie kilka filmow o tematyce swiatecznej, zeby nastroic sie pozytywnie. Wiecie moze czy w tym roku wychodza jakies nowe filmy o tematyce Bozego Narodzenie?? Prosze o podanie tytulow jak najnowszych filmow ( gora 2 lata ) . Z gory THX .
alee dowaliłes chłopie !!! no trochje masz racje nie na miejscu to Twoje pytanie tutaj !!!!! oglądnij sobei w wigillie SAW i SAW II moze sie nakręci do rodzinnej kolacji !! dałeś rade z tym pytankiem , podziwiam i ...
NO NAPRAWDE WYSKOCZYLES Z TYM PYTANIEM (HAHAHA) oHLADNIJ SOBIE FILM O TEMATYCE SWIAT BOZEGO NARODZENIE eGZORCYSTA NAPRAWDE MILY FILM =) POLECAM RÓWNIE CIEKAWY FILM tHE CUBE =) pOZDROWIONKA(LOL2)
na swięta polecam Nightmare on elm street, Texas chainsaw masacre, Braindead, Obcy, Lśnienie napewno nastroją cie swiątecznie....
" o tematyce Bozego Narodzenie " hmmm teraz wychodzi King Kong może się będzie wspinał na Wielkanocną Choinkę :D