Kilka pytań:
1-Adamowi udało się wyjść z magazynu czy nie?
2-Czy pojawi sie w drugiej części (zakłądając że się pojawi)?
3-Do jakiego filmu był przeznaczony snenariusz do SAw 2?
4-Czy powstanie saw 3? (ja bym chciał aby powstała 5część:)))
5-Kupicie oryginalnego SAW na DVD na cześć tego filmu? (oddać hołd)
6-Czy koleś w SAw 2 wyjmnie sobie jednak ten kluczyk?
7-Czy ktoś widział już saw 2 (ale szczerze!)
8-Dlaczego w wersji na DVD Saw ma tak mało dodatków to skandal! (dla niewiedzący zaledwie zwiastun i komentarz nie ma nawet uciętych scen alternatywnego zakończenai :( )
z innej beczki
-czy chcecie aby powstałą kontynualcja kultowej gry polskiej Clash - Clash 2 jeśli tak to mailujce do Longsoft Games - mozę się uda!
1- Adam i doktor Lawrence prawdopodobnie zgineli
2- Patrz punkt pierwszy
3- wydaje mi sie ze to nie prawda z tego wzgledu ze jezeli mial to byc jakis inny film to chyba mial byc podruba SAW
4- na www.horror.com.pl czytalem iz lion gates films planuje SAW3,SAW4,SAW5
5- jak bedzie w bydgoskim empiku odrazu pojde( mam juz nawet zaoszczedzone pieniadze)
6- nie mam pojecia. W kinie sie dowiem
7- jest w necie do sciagniecia i na pewno bede mial zalatwiony ten film na plycie ale ja i tak pojde na SAW 2 do kina
8- nie wiem
a teraz ja sie pytam fanow SAW: czy ktos wie kiedy bedzie kinowa premiera w polsce SAW 2 ?????
Piszcie to dla mnie bardzo wazne ja nigdzie nie znalazlem daty polskiej premiery. Aha jeszcze jedno: czy ktos wie gdzie mozna zakupic plakat reklamujacy pile 2 : ten z napisem SAW II na bialym tle (nie ten z duzymi palcami, ten z malymi!!)
Nie wiem ale na filmweb - cos nie ma tych zwiastunow wiec jak by ktos szukal to skroce meki ;)
http://download.ifilm.com/qt/portal/2676075_300.mov [download.ifilm.com/qt/p ...]
Odpowiedz na pytanie 1: Adam I Lawrence Goron nie zyją. jak ty ogladales film ?? Lawrence z ucieta noga z tamta nie mial prawa wyjsc !! a Adam co bylo pokazane na poczatku jak i na koncu filmu klucz ktory powinnien byc w wannie zostal wessany bo otwarl korek od wanny :/ coz Lawrencce sie wykrwail Adam z marl z glodu i wszystko gra .. Ale jestem 100 % pewny ze bedzie jakas wzmianka o tej gierce tego psychola na poczatku 2 czesci filmu. Ciekaw jestem co robi w 2 czesci amanda :P co mozna zauwazyc na zwiastunie
nie dodalem ze lawrennce wychodzac musilaby wchodzic po drabinach sam widziales jak ten policjant gonil zepa po drabinach itd !! no to bez nogi to to byly by bajki !
hm.. ale zaponiałes ze Adam ma do dyzpozycji pistolet..... więc albo sobie skroci meki i mogłby popelnic samobojstwo skaracajac cierpienia...albo probowac strzelac do lancucha:D:D:D....... więc sie pomyliłes ....
Do wspomnianego pytania o Amandzie...
zapewne Jigsaw uznał, że źle wykorzystałą swoją szansę... i daje jej drugą
Do daty premiery Saw 2
w trailerze (albo na plakacie) jest podane, że 'Hallowen everywhere" może polska to nie jest 'wszędzie' ale ja licze, że to jednak będzie ten 28 października
"7- jest w necie do sciagniecia i na pewno bede mial zalatwiony ten film na plycie ale ja i tak pojde na SAW 2 do kina"
Gdzie czym i jak?! W jakim programie? więcej info proszę...
Widze że cześć osób troche nie zrozumiała powodów dla których były organizowan te zabójcze układanki, jeżeli dobrze się w słuchaliście w to co miał do przekazania ludziom Jigsaw to ja zrozumiałem z tego że chciał ukarac ludzi za grzechy, ale dawał im szansę odkupiania w w tej chorej grze, doktorek został ukarany za zdradę , moim zdaniem przeżył bo osiągnał cel jakim było odpiłowanie sobie nogi, inaczej z tamtąd nie można było wyjść. Pozatym jeżeli ktoś uważnie oglądał zwiastun pierwszy można w nim usłyszeć kobiętę która mówi że Jigsaw jej pomógł, nie wiem o co chodzi dokładnie ale widocznie ona też zoruzmiła że nie nalęzy grzeszyć. Hym, ogólnie takie jest moje zdanie. Każdy se moze tłumaczyć jak chce nie :)
hehe niektórzy tutaj to nie dosyć że filmu dobrze nie obejrzeli to nawet trailer SAW 2 oglądali kątem oka :P Amanda w trailerze SAW 2 siedząca i mówiąca "On mi pomógł" jest to scena z pierwszej części gdy siedziała na przesłuchaniu w komisariacie i opowiadała zabawe z wnykami więc raczej w 2 częsci jej nie będzie.A co do pytania o premiere przecież na tej stronie nad zwiastunami są wypisane podstawowe dane jak np. premiera w polsce i na świecie :) SAW RULES !!!!
Dlaczego sądzicie, że Amanda nie pojawi się w dwójce, skoro pierwsza została dodana do listy aktorów grających w Saw 2?
No dobra teraz się przeraziłem, zobaczyłem że tutaj rzeczywiście nie pisze kiedy jest premiera w polsce więc sobie poszukałem i po sprewdzeniu strony MULTIKINA i takze HELIOSA zauwazyłem że tam niema ślatu po tym filmie ani w premierach ani w zapowiedziach ... normalnie się załamię ;( help...
Siemka mozecie mi pomóc..wlasnie ściągam Piłe II i nie mam napisow jak ktoś ma wyślijcie na poczte...błagam olka585@wp.pl nigdzie ich nie ma ;/