No włąśnie... z tego co widze Świat to nie Polska bo na stronie Cinema City w repertuarze nie figuruje Piła 2 (albo byłem zbyt zaspany by to zobaczyć). Więc kiedy data premiery w Polsce ?
Przejrzałem kilka Europejskich stron i mnie zatkało... na jednej znalazłem niemiecką datę premiery... 2 lutego 2006. Oni w prawdzie mają wszystkie filmy dubbingowane chyba i to zajmuje troche czasu... ale co jeśli u nas Piła 2 wyjdzie w okolicach MARCA ?!
Wiec mam pytanie czy ktokolwiek zna datę premiery w Polsce (choć jeśli by ktoś znał to by zamieścił... a nie zamieścił, więc...) ?!
Jeżeli premiera w Niemczech jest w lutym to u nas film będzie luty-marzec lub później, ponieważ jeszcze nie ma planów na polską premierę Saw II.
Super... czyli podobnie jak był z Kronikami Riddicka
Ale z tego co wiem to Niemcy mająż wszystkie filmy dubbingowane więc może dlatego tak późna premiera
Ogólnie mówiąc jestem wku*wiony... czekałem na 28.10 od jakiś 6 miesięcy i se jak widać jeszcez poczekam
Mam nadzieje, że chociaż rozszerzone wydanie Piły na DvD wyjdzie w miarę szybko (może ktoś ma info ? )
no i właśnie w taki sbosób śćiąga się filmy z internetu, bo niemożna się doczekać...jak premiera ma być w marcu to pewnie już dvdrip będzie dostępny.
Nie jestem za ściąganiem filmow z netu ale jak premiera jest jakis 4 miechy od światowej to sorry :/
Polska to aż takie zadupie... przecież wystarczy dorobić napisy i dać to do kina... napisy zrobiłbym nawet za darmo w ciągu góra miesiąca... jakby mi jeszcez za to płacili to w tydzień bym się pewno wyrobił
:/
Jigsaw powinien dopaść gości odpowiedzialnych za to g***o i zaserwować im jakąś miła grę ]:-)