PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=164171}

Piła II

Saw II
2005
6,4 106 tys. ocen
6,4 10 1 105687
5,2 32 krytyków
Piła II
powrót do forum filmu Piła II

Dodatkowo posiada o wiele sensowniejszą fabułę od pierwszej części, w której większość nie trzymała się kupy. Tutaj pomimo paru błędów logicznych wszystko jest częścią układanki. Film ma parę minusów, choćby ilość bohaterów czy oszczędna ilość odjazdowych i chorych pomysłów na brutalizację filmu. Pomimo tego uważam go za dobry sequel, szczególnie w dzisiejszych czasach...

blacki

Rownie dobry jak jedynka?? Wydaje mi sie to niemozliwe gdyz wedlug mnie jedynka byla perfekcyjna

zibi

Oj możliwe, możliwe... :)

ocenił(a) film na 8
blacki

"Dodatkowo posiada o wiele sensowniejszą fabułę od pierwszej części, w której większość nie trzymała się kupy." i wlasnie o to chodzilo a w dwojce wszystko bylo jasne i to kto po johnie tez i to az za bardzo :/

Bartek_3

Nie mówię o tym, czytaj ze zrozumieniem. Napisałam, że fabuła w dwójce jest sensowniejsza, bo jedynka mimo, że ogólnie lepsza to fabułę miała kulejącą. Nic się nie trzymało kupy, bo było milion błędów logicznych, tutaj jest och o wiele mniej i to jest plus... Nie jest ważne, czy dali nam rozwiązanie, ważne, że był element zaskoczenia...