Zabujcą jest szalony kanarek umierający na ptasią grype, którego widzimy w początkowej scenie filmu.
Nie rób ludzi w konia!Film ma światową premiere w październiku, a zdjęcia mają sie rozpocząć w lutym tego roku, a ty już ten film widziałes?!Nie rośmieszaj mnie....:D
SPOILER
Ale to nie wszystko. Zeby zakonczenie bylo jeszcze bardziej zaskakujace, pod koniec okaze sie ze ten kanarek to tak naprawde szalona papuga w przebraniu kanarka.
KONIEC SPOILERA
Papuga??? Przecież to wściekła krowa będzie !!! A w "Saw 3" zobaczymy jak przerobią ją na śmiercionośne hamburgery....
Brrrrr.. aż strach się bać.... ;-)
To ja myślałem, że to jednonogi doktorek zabija! Eno... Zawiodłem się - a myślałem, że nasi dystrybutorzy (ostatnio moda) nazwą ten film - "Saw: Zemsta jednonogiego doktora".
A czemu nie mogłyby zabijać ślimaki?
:)
Na początku chciałem zdementować plotki o ewentualnym udziale klamki.
To w pierwszej czyści miała zabijać klamka jednak porzucili tą myśl na rzecz wiadomo kogo, a szkoda bo zabójcza klamka sprawdziła się w niejednym filmie. Były plany co do drugiej części i ewentualnego udziału klamki, ale jej manager nie zgodził się co do gaży i plan upadł. Dlatego właśnie zobaczymy dobrze znanego na kanarka pewnie część z was pamięta go jako partnera kota Sylwestra. Już wtedy emanowało od niego zło, dlatego tak dobrze nadaje się do tej roli. To spojrzenie żółto upierzonego sadysty zapowiada nam wspaniały film.
Moje krzesło jest znajomym producenta i chciałem sie dowiedzieć czy to prawda, że zabójcza "gra" ma polegać na tym, że główny bohater ma najpierw pogryźć własną żuchwę, a potem połknąć własny układ pokarmowy, inaczej jego pluszowy miś zostanie pozbawiony oczu? Dla utrudnienia obetną mu obie ręce i zawieszą go do góry nogami nad szambem :)
Debile! Całą przyjemność mi odebraliście z ogladania filmu, teraz już mnie nie zaskoczy końcówka jak w 1-ce...:(
Mam nadzieję, że reszta dyskutantów zignoruje wcześniejsze, mylne informacje w poprzednich wypowiedziach, które właśnie chciałbym zdementować. Z tego co słyszałem, "Staw 2" (aka "Wars i Sawa") będzie zakończony po raz kolejny niezwykle zaskakującą końcówką, w której okaże się, że zabójcą jest niejaki kanarek stawny, zmuszający swoje ofiary w morderczych pułapkach, ku temu, aby odnaleźli oni klamki do drzwi prowadzacych na wolność. Być może nie będzie to już zaskakująca końcówka, skoro właśnie opisałem owe zakończenie (za co najmocniej przepraszam), ale nie potrafiłem tego zrobić lepiej ... W każdym razie, można zignorować moje wyjaśnienia odnośnie filmu (nota bene, pochodzące z bardzo poufnych źródeł), ażeby nie psuć sobie tego niezwykle ekscytującego zakończenia. Wybór niestety należy do was ;)
.....z ostatniej chwili.....
glosu krwiożerczemu kanarkowi ma podobno użyczyć Rysio z "Klanu"!!
pozostawię tą wiadomość bez komentarza ale dzieki naszej "ciepłej kluseczce" ten film może stać się hitem przez wielkie H!!!
miejcie się na baczności!
NIE MOGĘ Z WAMI(hahaha)
KOCHAM WAS NORMALNIE, LUDZIE:D
ALEM OBRAŻONA- JUSH NIE BĘDĘ TAK ZASKOCZONA JAK PO OBEJRZENIU "SAW 1";) (syfa namber łan:P)
PoZdRo:* :)
Rysiu? Gdzie Rysiu? Rysiu?!?!?!? A gdzie Grażynka z dzieciakami? Szubrawiec jeden zostawić swoją kobite dla łamerykańskiej kinematografii...
Napisze wam kawał.
Wchodzi facet do kina i bierze bilet na kryminał. Kobitka w kasie
-Może colę?
-NIe, dziękuje
-A popcorn, czipsy?
-Nie nie jestem głodny
-Może chociaż gumę do żucia?
-nie, naprawdę nie chcę!
-TA? A ZABÓJCĄ JEST OGRODNIK TY STARY ZGREDZIE!
ludzie jesteście niesamowici :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D ale i tak ejstem na was zła! no bo JA NIENAWIDZE SPOJLEROW!!!!! :
to nie spoiler, ale slyszalem ze w srodku filmu morderca jest Kogut piejący na dworze, a wszystko dzieje się w folwarku zwierzecym...
to nie spoiler, ale slyszalem ze w srodku filmu podejrzewanym morderca jest Kogut piejący na dworze, a wszystko dzieje się w folwarku zwierzecym...
Piosenką przewodnią do filmu ma być nagranie Funky Filona i Kaji Paschalskiej - Mała chinka , cziku Linka
co wy kurwa wiecie co wy muwicie mordercza to stara babcia po 99 i jej zmutowany przyjaciel listonosz któremu pomaga zająć a zającowi mrówka a mrówcze koń a końiowi jakas kurwa i tak dalej niebede chasmki wiec czałego zakończenia niebede wam muwił a co do piosenki to ma byc zespół jakis polski boys bend a ten bayer full i spółka
hahahahahahaha... Wezcie te swoje teXciory stad dajcie jako scenariusz do Strasznego Filmu 4, a hicior będzie murowany:D:D:D... hehehe
Ej sorki właśnie mnie na**** brzuch i chce mi się wymiotować, wracam właśnie z imprezki noi jak wychodzilem to jak zamykałem brzwi to mnnie właśnie ten brzuch rozbolał ;( Gdzie jest ubikacja bo nie chce dywanu zaplamić ? ;( Pomocy ;(
najnowsze wiesci że świata bayer full zrezygnował zamian niego zagra najwieksza gwiazda polskiej ekstrady czyli sam boys wraz Akcentem, Milano (zespół), Top One i Shazza ja bym ich poroszczelał ale mniejmy nadziej że sie im uda a co do listonosza to sie jedbłem to był Mleczaz wraz z rodzinom z niewielkom pomocą całej ekipy(wsi) wiec film bedzie zajebisty a na samym konczu pojawi sie mikołaj wraz swoją 200żoną bo on sie niestarzeje tylko cały rok rucha dzie ma tylko 1 gdzień wolny hey
nawionże tematem do tej sławnej klamki ja słyszałem ze to jednak bedzie wtyczka do kontaktu a papuga czytam kanarek ja wysra podczas odcinania se fiut* przez jednego cygana zamknientego w torebce po mące
Wiadomośc z ostatniej chwili : Monolith films zerwał kontakt z twettym ( nie mylić z duffym) i kanarek został wyrzucony na jego miejsce są proponowane kandydatury z POLSKI : BARTEK WRONA ( JUST FIVE I POGRZEB )
ANDRZEJ LEPPER ( Kwaśniewska Masakra Widłami z Pola Rokity )
KS . Rydzyk ( Powrót batman - początek Radia Maryja )
Krzysztof Rutkowski ( MEN IN Black 3 ) i
ANdzej Gołota (Tańczący z deskami ) kandydatury z za granicy są jeszcze utajnione ale wiadomo że oprócz wcześniej wspomnianych "klamek " oraz "wtyczek" wystąpi dywan jako czarno biały, w trójkąty policjant wraz ze swojim partnerem ajaxem do podłóg drewnianych . Podobno na początku filmu jest monolog z końca pierwszej częsci i do dodania dramaturgi zamiast umieszczenia prawdziwego zachodu słońca dana jest głowa JÓZefa Oleksego ( film nisko budżetowy ) .
Podobno dużą role dostał również "parapet" a rezyserem drugiej częsci piły ma być sam " Kubuś Puchatek " wraz z życiowym partnerem "prosiaczkiem"
Gowno prawda! Zyciowym partnerem Kubusia jest Ryjek z Muminków a Prosiaczka PApcio Smerf!! Wiec cos ci sie pomylilo z tym prosiaczkiem:P:P A co do tygryska to byl kochankiem Kubusia i mial zagrac jedna z glownych rol ale zerwali ze soba i kubus wrocil do ryjka a biedny tygrysek zostal na lodzie:( bez pracy, bidula.....;/;/:P:P
najnowsze wiadomosci żę świata(własnie leciało Telexpresie) że głosowaniu wybrano nastepującze postacie
1 Rysiek z klanu(bedzie grał taksówkarza tylko to umnie)
2 Bin laden ( jego zadaniem bedzie zmylic widza czyli mowom którom nikt nierozumie niby repszy efekt)
3 Polscy Siatkarze(jako chłopcy do bicia0
4 shrek(bedzie chłopaków w dupe zapinac)
5 kurwe zagra przybylska wraz z diodom i pamelom - powód tanie
6 główny gwiazdor szanowny pan tom crus bedzie grał papuge którom posuwa shrek
7 jako efekt główny muminki(majom wruszyc widownie jak sie bedeom wieszac)
samo życie zapowiada sie nam piekny film premiera na około 2800 ale oczywiscie w necie bedzie koło 2879 wiec sie niemartwcie
Głupoty piszecie... Mordercą będzie Kurczaczek Sweety, którego nastraszył duch Elvisa przebrany za Szaloną Żabę śpiewającą Michaela Jacksona. A wy ludzi w wała robicie
A ja słyszałem jak Ryszard Cebula w programie UWAGA mówił, że reżyserią ma się zająć sam Michael Jordan. Zadowolony po wspólpracy w "Kosmicznym meczu" ma wciągnąć Elmera. Ma n grać dzielnego policjanta-fetyszystę ze skłonnościami do wykorzystywania seksulanie klamek od drzwi.
to fascynującze jak w tym filmie reżyszer szybko zmienia zdanie bo własnie widziałem w telexpresie najnowszom wiadomosc na temat tego filmu czyli film bedzie toczył sie w piwniczy bedzie grac syn wujta i stolarza obydwoje geje(w podziękowaniu za gest przyjażni jaki sie odbyłw Warszawie)
Ale wy śmieszni ... Tylko ja znam prawdę mordercą jestem ja ... Tak nikt z Was się tego nie spodziewał ... haha no powiedzcie kto skojarzył by mój wpis przy pierwszej częsci SAW z mordercą z 2 no kto ?? Popsułem wam zabawę ... W trzeciej części mordercą będzie nie kto inny jak kumpel z filmwebu JULES ... Sprawdzic mi jego blog i przeczytać dokładnie scenariusz a będziecie wiedzić jakie morderstwa będa w trójce ... Tylko musicie czytać poszczególne sceny bo cały scenario jest zupełnie o czym innym ... GRĘ CZAS ZACZĄĆ
?????????????????????????????? ?????????????????????????????? ??????
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
C o t o m a b y ć ?!
Chłopie, po tych siedmiu latach w Tybecie, podczas których uczyłam ciebie najskuteczniejszych technik uśmiercania ludzi i przeżywania w dziczy spożywając jedynie odchody jaka, ani słowem nie wspomniałeś o swojej mistrzyni? Wstydź się! Nie tego ciebie uczyłam!
Ps. Mam nadzieję, że pamiętasz swoich kolegów z mojej szkoły: Freddy'ego Kruegera, Jasona Voorheesa, Johna Doe z "Siedem" i wszystkich morderców z trylogii "Krzyk"?
nie szalonym zabojca bedzie ni to kanarek ni kogut ni szalona wiewóra a
to szanowna pani bargiel opuszczjaca mury szkoła 23 SP w Rzeszowie zagryzająca wszytskie jabłka świata
umrzemy z głodu tak jak dzieci w Kambodży bo Halina przyczynił się także ,a mianowicie...
poszedł na hotelarstwo
NIE INO HALINA, BURON, ALE MARCIN!!! MÓJ UKOCHANY MARCIN H. POSZEDŁ NA HOTELARSTWO I PRZEZ TO DZIECI W KAMBODŻY GŁODUJĄ!!! GDYBY NIE ANDŻELINA DŻOLI... : P
(Boże, Dżoli: ))))
Najnowsze informacje [niestety niepotwierdzone]:
Michael Jordan pertraktuje z kandydatem na prezydenta Romanem Włosem. Chodzą słuchy, jakoby miał on zagrać samego Klamkę!
http://www.republika.pl/romanwlos/ [www.republika.pl/romanw ...]
Niedłgo sciagnie mi ie saw 2 juz nie moge sie doczekac. Jedynka Bardzo mi sie spodobalo aha i czytałam tutaj jakiegos idiote co mowi ze zdjecia do filmu rusza dopiero w lutym co za bzdety
ale z was dupeczki przecie zabojca jest nie kto inny jak ten rudy facet w czerwonym kubraczku i czerwonej czapeczce i z czerwonym woreczkiem(dla zmyly), renifera mu zarzneli i sie msci;)))))))))))