PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=164171}

Piła II

Saw II
2005
6,4 106 tys. ocen
6,4 10 1 105687
5,2 32 krytyków
Piła II
powrót do forum filmu Piła II

no właśnie co to było?na końcu filmu.wszedł on do tej sali z 1-szej części piły,nachylił się nad wanną...odkrył jakąś narzutę, czy coś, żeby zobaczyć twarz utopionego w wannie i...jakiś potwór na niego wyskoczył, czy coś...jak myślicie?co to?w Pile1 w wannie był jakiś chłopak utopiony..ale teraz co to było?jak myślicie...przecież w pile nigdy ie było wątków potworów fantasy......no ico sądzicie...odpowiadajcie

ocenił(a) film na 9
vouge_

Wiesz mi się wydaje że to amanda na niego wyskoczyła, tyleze w przebraniu. a jak nie ona to nie wiem:)

vouge_

odpowiedź jest prosta: jezeli przypominasz sobie pierwsza czesc filmu, Jigsaw porywajac doktora Gordona wyskoczyl w przebraniu... a mianowicie z tym swinskim ryjkiem na glowie :P (ktory ponadto mozna zauwazyc w "biurze" Jigsaw'a, na stole, tuz obok glowy wszystkim nam znanej kukly). nie wiem dlaczego akurat swinia, ale jego wybor :P a osoba naskakujaca na detektywa matthews'a to amanda, idaca w slady ojca. zaiwanila ojcu przebranie na halloween i uwienczyla jego dziela ;] to sie nazywa corusia tatusia XD

użytkownik usunięty
vouge_

nie rozumiem w czym problem... Przecież to jest w filmie wyjaśnione zaraz po tej scenie jest powtórka, gdzie amanda ściąga tę maskę i się pokazuje. Widzę że niektórzy nie oglądają dokładnie filmów ;)

ocenił(a) film na 5

5 powtórek, wOw =P
Nowy rekord, mi najwyżej udało się 4 wysłać przy awarii...