PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=164171}

Piła II

Saw II
2005
6,4 106 tys. ocen
6,4 10 1 105691
5,2 32 krytyków
Piła II
powrót do forum filmu Piła II

no właśnie co to było?na końcu filmu.wszedł on do tej sali z 1-szej części piły,nachylił się nad wanną...odkrył jakąś narzutę, czy coś, żeby zobaczyć twarz utopionego w wannie i...jakiś potwór na niego wyskoczył, czy coś...jak myślicie?co to?w Pile1 w wannie był jakiś chłopak utopiony..ale teraz co to było?jak myślicie...przecież w pile nigdy ie było wątków potworów fantasy......no ico sądzicie...odpowiadajcie

ocenił(a) film na 6
vouge_

Jesli idziesz ze znajomymi, dajmy na to z chłopakiem... to ty idziesz do kina czy na film ?
Jak było gdy oglądałaś obie Piły

a) w 1. części nie było żadnego utopionego chłopaka... znaczy na poczatku był w wannie ale sie nie utopił
b) w 2. ten "potwór" to Amanda z maską wieprza na twarzy, nawet jest ujęcie gdy maskę zdejmuje...

_Nameless_

ten film Piłe 2 miałam na płycie od koleżanki, i ona była nagrana w kinie(przez neta ściągnięta) i tam naprawdę było słabo widać...i niektóre sceny były na przykład zasłonięte rękawem przez kogoś...i na 100% nuie było tam sceny, jak Amanda zrzucała tą maskę...
a a propos kina, to nie należe do osób, które idą do kina i robią wszystko oprócz oglądania filmu!nawet jak jestem ze znajomymi, to oglądamy film normalnie, a nie wygłupiamy się cały film....

ocenił(a) film na 6
vouge_

Ja bym się tym nie chwalił, że ściągasz filmy z netu zamiast po bożemu iść do kina