PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=164171}

Piła II

Saw II
2005
6,4 106 tys. ocen
6,4 10 1 105679
5,2 32 krytyków
Piła II
powrót do forum filmu Piła II

dlaczego na filmweb.pl filmą są jednak oceniane dłuuugo jeszcze przed ich premierą choćby na świcie... weźmy naprzykład: Addicted, Black Dahlia i PIŁĄ. Piły 2 jeszcze nie ma ale już ma ocene 9. A ocenić się nei da bo film jeszcz nie wyszedł zatem się pytam kto daje ocene filmowi mimo zę jeszcze go nie oglądał?

To jest niesprawiedliwe i myśle że filmy na filmweb.pl są oceniane wg. ich autorów a my mamy znikomy wpływ na ich ocene.

Co Wy o tym sądzicie?

matrixrewolucje

Wiesz kiedys się nad tym zastanaiwałem i wedłu mnie to jest tak, że każdy nowy film otrzymuje na wstępie 10 i jak ty np. zagłosujesz na ten film i wystawisz mu ocenę 3 to wtedy liczba gwiazdek spadnie do 3,0. Przynajmniej tak jest według mnie

Pozdrawiam

ocenił(a) film na 7
Gepard

Ja myślę że to dziła tak, że strone tworzą zwyczajny ludzie którzy dodają info o filmie i dopuki ktoś niewpisze że filmu jescze niema a jego premiera będzie np. za 3 miesiące to ludzie mogą oceniać ten film

ocenił(a) film na 7
Gepard

Ja myślę że to dziła tak, że strone tworzą zwyczajny ludzie którzy dodają info o filmie i dopuki ktoś niewpisze że filmu jescze niema a jego premiera będzie np. za 3 miesiące to ludzie mogą oceniać ten film

ocenił(a) film na 7
matrixrewolucje

Dlaczego??!!??
Bo na ludzką głupotę nie ma jeszcze lekarstwa....

ocenił(a) film na 7
matrixrewolucje