PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=382525}

Piła IV

Saw IV
2007
6,0 66 tys. ocen
6,0 10 1 66145
4,3 20 krytyków
Piła IV
powrót do forum filmu Piła IV

nie wiem czy coś przespałem czy tylko mi się wydaje że historia bez ładu i składu.przeciętny.powoli kończą się pomysły na efektowne pułapki do zabijania.dla smakoszy i `fanów piły.

mortas80

historia nie jest bez ladu i skladu tylko jest duzo informacji napakowane do tego jest nie chronologicznie.... moze tez brakowac paru info ktore bede w V czesci...

ocenił(a) film na 1
R4Zi3L

ZBYT NAPAKOWANE INFORMACJAMI !! do holery trzeba mieć niezłą pamięć albo obejrzeć pare razy by wszystko zapamiętać a autorzy chcieli tylko żeby było fajne zakończenie niestety niechcąco przedawkowali a jeśli chodzi o pomysł na tortury to sami sprobujcie coś takiego wymyślić bo ja sie nie dziwie ze jest im coraz trudniej TA CZĘŚĆ IM NIEWYSZŁA !

ocenił(a) film na 10
bzdety4

mnie w tej czesci najbardziej podobaja sie retrospekcje z John'em jak to sie wszystko zaczelo wprawdzie jakby pomyslec troche sie kloci z Pila bo tam wszyscy wnioskowalismy ze zaczelo sie od choroby no ale pewnie jedna z drugim jest scisle powiazane ogolnie w Pilach podoba mi sie postac Kramera,w kazdej czesci dowiadujemy sie o nim coraz wiecej .... pulapki,tortury zchodza na drugi plan przynajmniej u mnie

bzdety4

Właśnie czymś takim zachęcaja ludzi do kupienia DVD... poza tym... tam DVD jest bardzo popularne bo normalnie nic tam sie w TV nie da obejrzec bez PVRa....

użytkownik usunięty
R4Zi3L

mnie też z początku film trochę przerósł (choć mi się podobał, minimalnie gorszy od 2ki i o wiele lepszy od 3].

Więc czy może mi kto w końcu wytłumaczyć wątek z policjalntem prowadzącym sprawę?! Bo tego w ogóle nie ogarnęłam! Proszę