nie wiem czy coś przespałem czy tylko mi się wydaje że historia bez ładu i składu.przeciętny.powoli kończą się pomysły na efektowne pułapki do zabijania.dla smakoszy i `fanów piły.
historia nie jest bez ladu i skladu tylko jest duzo informacji napakowane do tego jest nie chronologicznie.... moze tez brakowac paru info ktore bede w V czesci...
ZBYT NAPAKOWANE INFORMACJAMI !! do holery trzeba mieć niezłą pamięć albo obejrzeć pare razy by wszystko zapamiętać a autorzy chcieli tylko żeby było fajne zakończenie niestety niechcąco przedawkowali a jeśli chodzi o pomysł na tortury to sami sprobujcie coś takiego wymyślić bo ja sie nie dziwie ze jest im coraz trudniej TA CZĘŚĆ IM NIEWYSZŁA !
mnie w tej czesci najbardziej podobaja sie retrospekcje z John'em jak to sie wszystko zaczelo wprawdzie jakby pomyslec troche sie kloci z Pila bo tam wszyscy wnioskowalismy ze zaczelo sie od choroby no ale pewnie jedna z drugim jest scisle powiazane ogolnie w Pilach podoba mi sie postac Kramera,w kazdej czesci dowiadujemy sie o nim coraz wiecej .... pulapki,tortury zchodza na drugi plan przynajmniej u mnie
Właśnie czymś takim zachęcaja ludzi do kupienia DVD... poza tym... tam DVD jest bardzo popularne bo normalnie nic tam sie w TV nie da obejrzec bez PVRa....