PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=557782}

Piła mechaniczna 3D

Texas Chainsaw 3D
2013
4,9 13 tys. ocen
4,9 10 1 12912
4,0 12 krytyków
Piła mechaniczna 3D
powrót do forum filmu Piła mechaniczna 3D

???

ocenił(a) film na 5

Premiera dvd / obecne napisy pl?

ocenił(a) film na 7
MyNameIsDeath

Ponoć premiera jest zapowiedziana dla DvD i Blu-ray na 14 maja.

ocenił(a) film na 5
bartekdy

A skąd zaczerpnąłeś takie informacje? Może to naiwne, ale jako sfrustrowany fan Roba Zombie zapytam, czy wiesz może coś na temat ewentualnej premiery - dvd/blu-ray czy kinowej - "The Lords of Salem"?

ocenił(a) film na 7
MyNameIsDeath

Na tej stronce http://www.dvdsreleasedates.com/ znajdziesz takie informacje. Co do "The Lords of Salem" to nie ma na razie informacji na temat tego kiedy wyjdzie na dvd/blu-ray, ponieważ jeszcze w ogóle nie było premiery tego filmu w kinie. Puścili go raz przedpremierowo w marcu ubiegłego roku na Międzynarodowym Festiwalu Filmowym w Toronto a do kin wejdzie ponoć 19 kwietnia tego roku, także za premiera dvd/blu-ray będzie trzeba trochę poczekać. Też czekam za tym filmem, bo z tego co widać, może być ciekawy. :) Nie mniej jednak, jeżeli chodzi o ten rok, to najbardziej oczekuje na "Evil Dead" oraz "Carrie". Chciałbym obejrzeć w końcu jakiś dobry horror.

ocenił(a) film na 5
bartekdy

Wlasnie Stany maja juz date premiery kinowej, podobnie Wlochy, a Szwecja w maju wydaje "Lordow" od razu na blu-rayu i dvd. Licze, ze w Polsce ten film wyjdzie w kinach, ewentualnie straight-to-dvd, bo jestem nim opetany :) "Evil Dead" i "Carrie" tez wyczekuje.

ocenił(a) film na 7
MyNameIsDeath

Miło by było jakby wyszło od razu na dvd, tylko ciekawe ile będzie trzeba czekać za napisami, bo zauważyłem, że ostatnio do wielu filmów trzeba czekać sporo czasu. Niby jakoś dałbym radę obejrzeć po angielsku i bym zapewne dużo zrozumial, ale jednak moja znajomość angielskiego nie jest jeszcze perfekcyjna a z lektorem czy dubbingiem nienawidzę oglądać. :) Co do "Evil Dead" i "Carrie" obawiam sie, że może nie wyjść za ciekawie jak to z wieloma remake'ami bywa. Tak było z "Koszmarem z ulicy Wiązów" całkowicie sknocili klasyka niestety... Stare horrory naprawdę miały swój klimat, teraz wszystko jest robione na jedno kopyto i co najśmieszniejsze fabuła każdego horroru musi sie zaczynać od "Grupa przyjaciół..." itp. Nie pamiętam już kiedy jakiś naprawdę dobry horror oglądałem. Pamiętam jak za dzieciaka byłem wielkim fanem horrorów, ale od kilku lat wolę obejrzeć sobie jakiś thriller, czy klasyki kina itd. niż szukać jakiegoś dobrego horroru, bo 80% horrorów które ostatnio napotykam lądują do "kosza" i nie mam zamiaru ich więcej razy oglądać.