PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=557782}

Piła mechaniczna 3D

Texas Chainsaw 3D
2013
4,9 13 tys. ocen
4,9 10 1 12936
3,9 10 krytyków
Piła mechaniczna 3D
powrót do forum filmu Piła mechaniczna 3D

Piła mechaniczna to dobry film i kolejna dobra odsłona serii choć przyznaje ze Teksańska masakra piłą mechaniczną z 2003 i 2006 była lepsza i miała lepszy klimat ale ta najnowsza część wcale nie jest taka tragiczna jak większość opinii na tym forum wskazuje wiadomo sama fabuła i historia jest praktycznie identyczna jak w poprzednich filmach z tej serii ale i tak film jest sprawnie nakręcony nie przynudza i ogląda się go bardzo dobrze i czas szybko mija ten film ma tylko dwa minusy..
- Brak szeryfa szeryf Hoyt z wersji z 2003 i 2006 był rewelacyjny wprowadził wiele humoru w najnowszej odsłonie strasznie mi go brakowało.
- Nowy Leatherface Dan Yeager sprawdził się w tej roli naprawdę dobrze biorąc pod uwagę ze to był jego pierwszy film w życiu ale Andrew Bryniarski o wiele bardziej mi pasował do tej roli normalnie lepszą postać stworzył.
Poza tym wszystko w jak najlepszym porządku polecam wszystkim fanom tej serii będą zadowoleni.

ocenił(a) film na 10
numer6

Zgodzę sie. Film był naprawdę bardzo fajny. Owszem, też mi brakowało Hoyta, ale jak kontynuacja 1974r. to trudno :) i czekam na kolejną część :)

ocenił(a) film na 3
Otis93

no nieeeeeeeeeee , teraz przez to idę zakopać się

ocenił(a) film na 10
michk100

Dać Ci łopatę? :)

ocenił(a) film na 3
Otis93

no tylko szybko bo moja mi się rozwaliła a dopiero jestem w połowie roboty