Zgadzam się całkowicie on musi zagrać bo bez niego nie będzie tego specyficznego klimatu szeryf Hoyt jest THE BEST i koniecznie musi go grać aktor który wcielił się w te postać w wersji z 2003-2006 bo tylko on nada tej postaci ten charakter i klimat.
Polecam ci film "Full Metal Jacket". W nim też gra ten aktor i to jak gra :D. Geniusz!
Dzięki ale jestem fanem trzech gatunków filmowych Komedia,Horror,Thriller no i jeszcze Science Fiction jak masz ciekawe propozycje z tych gatunków to mi je napisz jak możesz ale uprzedzam jestem maniakiem filmowym jestem wymagający.
"Full Metal Jacket" to dramat wojenny, ale jakby podzielony na 2 części. Pierwsza godzina (nawet chyba niecała) to komedia zakończona dramatem, ale ja się popłakałem ze śmiechu i to nie raz...
Płakałem już po pierwszych 5 minutach filmu :).
Tylko wersja z napisami, bo lektor zabija ten film na bank... Teksty są zajebiste :D.
Nie będzie szeryfa, bo jego postać w tym filmie najzwyczajniej w świecie nie może się pojawić...
Niby dlaczego jego postać nie może się pojawić jak w poprzednich częściach był i był świetny.
Dlatego że TCM 3D jest sequelem filmu Hoopera z 1974r a tam żadnego szeryfa przecież nie było.
Wielkie dzięki za wyjaśnienia kolego orginału nie widziałem ale wersje z 2003-2006 są świetne.
Kolego powiedz mi jedno czy warto oglądać orginalną wersje z 1974 bo słyszałem rożne opinie na ten temat a wersje z 2003-2006 bardzo mi się podobały i w tej sprawie proszę o rade z góry dzięki
To ja ci powiem jako fan nowszych wersji...
Długo zwlekałem z wersją z 1974r. ale w końcu obejrzałem i ... SZOK! Klimatem miażdży nowe wersje. Dla mnie bliżej starszej wersji do HORRORU niż tym nowszym.
W tamtych latach musiał szokować...
LeoMessi86 ma rację podpisuję się pod tym ,film posiada niesamowity klimat i jest do bólu realistczny,do tego rodzinka kanibali której szaleństwo przechodzi wszystko co do tej pory widziałem.
Zdaję sobie sprawę z tego że jeżeli jesteś młoda osobą, że tak powiem "wychowaną" na wersjach Niespela i Liebesmana może być ci trudno docenić oryginał.
Ma ten swój specyficzny "Surowy" klimat! Perfekcja mam na dvd edycje specjalną oryginałka. Polecam też część drugą z 1986 roku. Część trzecia już gorsza, a czwórka totalna masakra;p