PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=557782}

Piła mechaniczna 3D

Texas Chainsaw 3D
2013
4,9 13 tys. ocen
4,9 10 1 12937
3,9 10 krytyków
Piła mechaniczna 3D
powrót do forum filmu Piła mechaniczna 3D

wtf ? Przygotujmy się zatem jeszcze na "Leatherface idzie do piekła:ostatnia masakra" i "Leatherface X". Jezu, kto tym producentom pozwala na uządzanie takich kpin... ?
(starałem się nawiązać swoim postem do niechlubnych sequeli jakich doczekał się Jason Voorhees i jego Piątek trzynastego, konkretniej dwie ostatnie części oryginalnej serii. Przyszło mi to do głowy ponieważ poprzedziła je część 8 o Jasonie w Nowym Jorku)

ocenił(a) film na 4
Bloodbane

'urządzanie. sory za błąd

Bloodbane

Przesadzasz, owszem są słabawe, ale są! :))

impaler1

Mega słabe, 100 części , człowiek się gubi , tragedia ;/ Horror są coraz gorsze , pełno sequelli , które nic nie wnoszą ,a tylko zaśmiecą kino i niszą dobre imię pierwotnego horroru.

mati793

Bulczysz chłopie. Nie chcesz nie oglądaj a nie pierdziel głupot.

Bloodbane

to zależy, niektóre części owszem sa słabe, ale zdarza sie że czasem nawet przebijają orginał :]

ocenił(a) film na 4
kathrina357

No, ani w przypadku "Piątków" ani "Teksańskich" bym się nie zgodził.

ocenił(a) film na 8
Bloodbane

no Piatek to był najlepszy do 3, 4 mi nie przypasiła, a potem to już bajeczka:D
a co do teksanskiej to 1 i 2 wymiatają.

Bloodbane

Remake koszmaru rzeczywiście był słaby, ale piątek trzynastego mi się podobał. A teksańska masakra to tylko pierwsza i trzecia część z orginałów jest dobra, z reszty nie potrzebnie próbowali zrobić komedię.

Bloodbane

może być Leatherface X ale on nie jest nieśmiertelny jak Jason

użytkownik usunięty
Bloodbane

Dla mnie Teksańska masakra to tylko orginał.Kontynuacje od 2 części to już nie to samo i brak było tego klimatu jak na końcu orginału Leatherface latał jak oszałały z piłą to było coś.