Nie lubię całej tej serii, te filmy są tak cienkie że aż mi nie dobrze, chyba najgorsze horrory w historii, powinni zakazać tego produkować!
Do kogo kierujesz swój nędzny "apel"?,sądzisz że producenci za oceanem wezmą twoje prośby na serio?,puknij sie w łeb zanim coś naskrobiesz.
Właśnie nawet jeśli zbierzesz armię przeciwników tego filmu to i tak będzie w kinach liczy się kasa a nie niesmak 10 % ludzi bo 90 % chcę zobaczyć ten film
Niestety myślę, że choć 90% ludzi nie ogląda takich zrytych filmów, to i tak kasa zrobi swoje.
No dobra - może 50% ma coś z głową ;)
to że coś Ci się nie podoba to nie znaczy że od razu się zmieni bo ty tak chcesz , nie jesteś pępkiem świata (przykro mi ) mi się bardzo podoba i takich ludzi jest uwierz mi dużo
Najgorsze horrory w historii? To chyba dobrze bo horrory powinny być złe. Dla mnie wersja z 74 jest jednak klasykiem który wpłynął i wciąż wpływa na to jak dzisiaj wyglądają horrory, bo nawiązania i podobieństwa można znaleźć w dziesiątkach tytułów, nie zawsze dobrych, ale znajdzie się kilka perełek. A jeśli chodzi o tą wersje 3D, to podejrzewam że będzie badziewna, w poprzednim remake grał genialny R. Lee Ermey, a tutaj widzę jakieś tandetne gwiazdki.