PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=557782}

Piła mechaniczna 3D

Texas Chainsaw 3D
2013
4,9 13 tys. ocen
4,9 10 1 12937
3,9 10 krytyków
Piła mechaniczna 3D
powrót do forum filmu Piła mechaniczna 3D

Nie lubię całej tej serii, te filmy są tak cienkie że aż mi nie dobrze, chyba najgorsze horrory w historii, powinni zakazać tego produkować!

ocenił(a) film na 3
topsix

Do kogo kierujesz swój nędzny "apel"?,sądzisz że producenci za oceanem wezmą twoje prośby na serio?,puknij sie w łeb zanim coś naskrobiesz.

ocenił(a) film na 7
Psycho_Daddy

Właśnie nawet jeśli zbierzesz armię przeciwników tego filmu to i tak będzie w kinach liczy się kasa a nie niesmak 10 % ludzi bo 90 % chcę zobaczyć ten film

Psycho_Daddy

Po prostu nie na widzę takich horrorów. A jestem fanem filmów grozy

użytkownik usunięty
topsix

Zobacz sobie Pact, The(2012) rewelacja - film grozy w najlepszej odsłonie.

Dzięki na pewno obejrzę.

topsix

Niestety myślę, że choć 90% ludzi nie ogląda takich zrytych filmów, to i tak kasa zrobi swoje.
No dobra - może 50% ma coś z głową ;)

ocenił(a) film na 7
topsix

to że coś Ci się nie podoba to nie znaczy że od razu się zmieni bo ty tak chcesz , nie jesteś pępkiem świata (przykro mi ) mi się bardzo podoba i takich ludzi jest uwierz mi dużo

ocenił(a) film na 4
topsix

Najgorsze horrory w historii? To chyba dobrze bo horrory powinny być złe. Dla mnie wersja z 74 jest jednak klasykiem który wpłynął i wciąż wpływa na to jak dzisiaj wyglądają horrory, bo nawiązania i podobieństwa można znaleźć w dziesiątkach tytułów, nie zawsze dobrych, ale znajdzie się kilka perełek. A jeśli chodzi o tą wersje 3D, to podejrzewam że będzie badziewna, w poprzednim remake grał genialny R. Lee Ermey, a tutaj widzę jakieś tandetne gwiazdki.