PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=557782}

Piła mechaniczna 3D

Texas Chainsaw 3D
2013
4,9 13 tys. ocen
4,9 10 1 12936
3,9 10 krytyków
Piła mechaniczna 3D
powrót do forum filmu Piła mechaniczna 3D

Nie jestem fanem serii o człowieku robiacym maski z ludzkich twarzy, ba nawet oglądając
pierwszą prawilną wersje nie mogłem powstrzymać śmiechu( moze dla tego że oglądałem go
niedawno) ale szacunek (jakiś) do filmu jako ikony mam. Na ciąg dalszy przygód letherface-a
udałem z nudów i czystej ludzkiej ciekawości. Odczucia po seansie okropne. nie wiem co było
gorsze film czy niedobre naczosy z sosem serowym. Już na samym początku zraził mnie do
siebie film sceną z szeryfem i zgrają. Koleś zaciukał kilkanaście osób , jego rodzina też
maczała w tym paluchy a szeryf zamiast odrazu wezwać posiłki i zrobić rozpier*** to czaił się jak
szpak na czereśnie;/
Następna rzecz jaka mnie zniesmaczyłą to cała ta babcia głownej bohaterki. Gdzie ?? Jak ??
skąd ona się wgl wzięła jak przecież podobno całą rodzinę na początku filmu ch** strzelił ;/
Letherface mści sie na tych którzy zabili mu rodzinę zabijaąć przy tym kumpli kuzynki nie
podeszło mi to tez zbytynio . beznadziejny pomysł z naszyjnikiem . od kiedy to upośledzony
psychopatyczny morderaca przed zabiciem swojej ofiary patrzył by na szyje czy nie ma
rodzinnego naszyjnika;/ Dla czego Szeryf Niger nie sprzątną Jeddda;P na końcu?? Dla czego
młody glina nie sprzątną go w wesołym miasteczku?? I jeszcze ta mowa końcowa że teraz
główna bohaterka ma sie nim opiekować-że na Da;/ W pewnym momencie miałem wizje że
zapierdzielą Jedidaha i Hether będzie pomykać w masce i stanie sie nowym letherface. Ale na
szczęście tak się nie stało i nie będzie chyba szans na kontynuacje. Reasumując fabuła na
1/10 , za słaba akcja więc za efekt wizualny 2/10 , były fajne cycki i ładne 2 bohaterki 10/10.
Reasumując film zasługuje na 2/10 ale daje mu 3,5/10 bo cycki. Dziękuje za uwagę.