Ludzie jak chcecie sie bać ubierzcie sie poźnym wieczorem i zróbcie sobie spacer w najniebezpieczniejszej dzielnicy w miescie, i tak z 5 kółek.
To samo tylko za darmo i nie 3D tylko 11D~!!!
hmmm. czyli jeżeli ktoś nie ma blisko siebie niebezpiecznej dzielnicy to wlasnie dla niego jest taki film?
Jak uważasz że ludzie którzy oglądają tego typu filmy po to żeby się bać to jesteś idiotą.
Klasyczny slasher, Cycki - są, Krew - jest, czarny humor - jest, barwny modrerca - jest, do pełni szczęścia polecam browar do ręki, film w swoim gatunku bardzo dobry.
A czy ja Ci to zarzuciłem ?
Czyli że tłum ma zawsze racje ?, powodzenia w życiu.
A po co powstaja komedie? Nie lepiej pozartowaz z kumplami... A po co powstaja musicale? Nie lepiej samemu potanczyc i pospiewac... A po co powstaja filmy sensacyjne? Nie lepiej wziac pistolet zabawke i wparowac do banku... Mam nadzieje,ze odpowiedzialem na to bzdurne pytanie.
koledzy musza miec poczucie humoru, i musza byc , kto nie ma idzie na komiedie
nie każdy umie śpiewać i tańczyc na poziomie, kto nie umie idzie na musical
za napad na bank nawet z zabawką jest surowa kara
MAM NADZIEJE ZE ODPOWIEDZIALEM NA TE DURNE PYTANIE
Odpowiedziales ale sobie. Za napad na bank nawet z zabawka jest surowa kara, a spacer w najniebezpieczniejszej dzielnicy w miescie (ktory proponujesz) moze sie skonczyc poobijanym pyskiem. Wiec teraz juz wiesz po co kreci sie takie filmy. Dziekuje za uwage...
Nie za bardzo rozumiem skad taki skret w temacie dyskusji. Byles ciekaw po co kreci sie "takie" filmy, potem odpowiedziales sobie sam na pytanie. Tyle. Wywody o zamachach w kinach maja tu tyle wspolnego z tematem jak przepis na ciasto drozdzowe.
jpd ja Cię nie kręcą takie filmu ,, to po co w ogóle tu piszesz.. pewnie miłośnik filmów romantycznych
1 Bo jest popyt.Ludzie chcą oglądać ponieważ slayery są przeznaczone w większości dla ludzi wychowanych na Piątku Trzynastego czy Koszmarze.
2 Ponieważ jest najlepszy po orginale film o teksańskiej masakrze.
3 Ponieważ ludzie w takiej produkcji oczekują krwi i makabrycznych zabójstw gdzie fabuła idzie na dalszy plan.
4 Ponieważ istnieje coś takiego jak kino grozy dzielące się na horror,gore,slayery itp.
5 W takich filmach chodzi o to,aby ludzie z siekierami,maczetami czy piłami zabijały innych ludzi.
6 Obejrzyj poprzednie części.