PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=557782}

Piła mechaniczna 3D

Texas Chainsaw 3D
2013
4,9 13 tys. ocen
4,9 10 1 12936
3,9 10 krytyków
Piła mechaniczna 3D
powrót do forum filmu Piła mechaniczna 3D

kto chce sequel ja bardzo kto jeszcze wpisywac sie i pisac dlaczego

użytkownik usunięty
spawn_5

Filmu jeszcze nie oglądałem ale czemu nie? Niech kręcą. Biorąc pod uwagę fakt, że ten film zarobił, na pewno powstanie kolejna część. Zawsze jest miło usłyszeć melodyjny śpiew piły mechanicznej xD

ocenił(a) film na 7

warkot

ocenił(a) film na 3
spawn_5

nie widzisałem jeszcze tej 3D ale jestem za sequelem, a czemu by nie. Dla mnie takie filmy to świetna rozrywka i okazja żeby pójść do kina. ot co.

spawn_5

Ja chciałbym sequel serii Marcusa Nispela. Seria Toba Hoopera jest już stara i wymęczona przez nieudane sequele, więc lepiej żeby nikt jej więcej nie maltretował.

ocenił(a) film na 3
szmyrgiel

Serii Niespela?,przecież on nakręcił tylko jeden film,zresztą zważywszy na zakończenie nie wyobrażam sobie jednorękiego Leatherfaca w akcji:)

Psycho_Daddy

Nowiem, tak samo jak oryginalna seria nie należy do Hoopera (on nakręcił tylko 2 części). Miałem tylko na myśli nową serią rozpoczętą przez Nispela. Mówisz, że jednoręki Leatherface nie mógł by się pojawić? Przecież Leatherface już nie takie rzeczy miał na głowie: raz zakochał się w swojej ofierze, nawet ją bronił przed rodzinką i na końcu został zmasakrowany przez szeryfa (2 część), potem w cudowny sposób odrodził się i odnalazł nową rodzinę (3 część), a na samym końcu został tranwestytą (4 część), więc co za problem stracić rękę ;). Już ktoś stracił rękę i nie przeszkodziło mu to w rozwalaniu swoich przeciwników piłą łańcuchową... a na imię miał Ash :P. Jeżeli twórcy nakręciliby sequel, to pewnie albo by olał w ogóle motyw ściętej ręki (patrz polityka oryginalnej serii), albo by tak samo jak bohater Martwego zła 2 na miejsce kikuta wszczepił by jakąś super kozacką protezę... np piłę mechaniczną ;). Bądź co bądź kręcenie sequele do nowszej serii jest dużo bardziej logiczne (zarówno fabularnie jak i finansowo), niż do tej starszej.