Film na podobizne dzieł Tarantina.Duzo zapożyczeń z Seven, Krzyku. Mroczny klimat,film pozostawia dużo do życzenia,marna kombinacja,tani wątek-bez rezultatu końcowego.Mało przekonywujacy film i gra aktorska, nie wspomne o twórcach.
"Saw" na podobizne dzieł Tarantina ? No nie mogę to ty chyba nie oglądałeś żadnego filmu Quentina ;). Dużo zapożyczeń z Seven ? Powiedział bym że raczej miejscami podobny klimat. Mroczny klimat jako plus czy minus bo jakoś niejasno napisałeś O.o. Wątek bez rezultatu końcowego ? O.o Wytłumacz bo piszesz bez sensu. To że gra aktorska jest mało przekonywująca to ok w końcu grali amatorzy ale że nie wspomnisz o twórcach to ja już wogóle nie wiem co miałeś na myśli O.o
Napiszę tak! Tarantino? tak-jak najbardziej! nie chodzi o filmy,ale!!! właśnie chodzi o sposób ich robienia i kwestie powrotne-powroty i wyjaśnianie tego co reżyser chcę pokazać widzowi! SSSSSORRRRKIII ale niestety fajna zapowiedż i końcowa klapa...
Tarantino to jedyny rezyser ktory stosuje retrospekcje? Ja w retrospekcjach nie widze nic tarantinowskiego.
pragnę zauważyć, iż w pile grali ZAWODOWI aktorzy (Elwes, Glover) i grali naprawdę źle, chyba scenarzysta w roli Adama wypadł najlepiej
przepraszam ze pisze to tutaj ale mam pytanie jak nazywa sie ta muzyka z reklamy lecha (wiecie ta w kturej cofa sie taśma)prosze o kontakt na forum lub gg numer to:8109321
przepraszam ze pisze to tutaj ale mam pytanie jak nazywa sie ta muzyka z reklamy lecha (wiecie ta w kturej cofa sie taśma)prosze o kontakt na forum lub gg numer to:8109321