PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=121413}

Piła

Saw
2004
6,7 225 tys. ocen
6,7 10 1 224502
6,3 51 krytyków
Piła
powrót do forum filmu Piła

Ta laleczka jest śmieszna. Coś im się nie udała, powinni ją zmienić. Co do filmu, nie powinien w ogóle powstać, bo rozpoczął serie coraz to gorszych części.
Gdyby nie było tego dzieła (hahaha), to świat byłby lepszy.

ocenił(a) film na 10
torri1

Nie zgadzam się, według mn Jigsaw był mocną stroną Piły.

torri1

Dobrze dobrze oczywiście, do gównianych kontynuacji kilka działów dalej.
Nic i nikt tego nie zmieni, że pierwsza Piła jest filmem rewelacyjnym, a to, że na tym pseudo portalu przeznaczonym niby do oceny filmów jest dużo multi kont, trolli i debili, dzięki, którym taki Dom w głębi lasu ma
5,8/10, a na IMDB ma zasłużone 7,6/10
gdzie Piła ma marne 6,8/10, a na IMDB ma zasłużone 7,7/10
gdzie filmy typu gównianych komedyjek, gdzie na IMDB mają w granicach 4-5/10 to na filmweb'ie mają zawyżone ponad wszystko.
Kac Vegas 7,5/10 ha ha.
Filmy o super bohaterach mają po 8 coś...
To ciekawe wszystkie sequele Piły mają zawyżone oceny... a ten do końca nieoszlifowany diament ma wybitnie zaniżoną ocenę... ciekawe...
Aha lalka była, jest i będzie zawsze z Piłą... lepszej nie dało się zrobić, jest po prostu niesamowicie klimatyczna.
Aha i jeszcze jedno Piła to nie horror to thriller to już jest wina filmweb'u, że są debilami i zapisali tą serie do kategorii horror, tak samo np. REC 3 zapisali debile do horroru mimo iż był czarną komedią... żałosny portal...

ArghesS

Skoro taki żałosny to odejdź lub usuń konto. Nikt cię tu na siłę nie trzyma.

Anaissa

Oczywiście, że nieee... portal jeszcze ujdzie w tłoku jedynie co tu boli to społeczność dlatego IMDB zawsze będzie u mnie numerem jeden, bo tam jednak należę do większości, a nie mniejszości jak na FB, bo co to za ludzie, w którzy w co najmniej w 15% są trollami ??
Gigantyczna ilość multi kont i bolesne bezguścia... "mało akcji 3/10" wszędzie brakuje im wybuchów rozwałek i strzelanin...
Ten post nie ma na celu nikogo obrażać.. nie tylko najzwyklej w świecie jestem szczery i piszę tą oto całą prawdę..
Jeżeli ktoś się tym urazi to mi przykro z tego powodu.

ocenił(a) film na 10
torri1

"Gdyby nie było tego dzieła (hahaha), to świat byłby lepszy."

Gdyby na FW nie było tylu umysłowych impotentów jak ty portal byłby lepszy.

ocenił(a) film na 7
Psycho_Daddy

z ust mi to wyjąłeś :)