Ta laleczka jest śmieszna. Coś im się nie udała, powinni ją zmienić. Co do filmu, nie powinien w ogóle powstać, bo rozpoczął serie coraz to gorszych części.
Gdyby nie było tego dzieła (hahaha), to świat byłby lepszy.
Dobrze dobrze oczywiście, do gównianych kontynuacji kilka działów dalej.
Nic i nikt tego nie zmieni, że pierwsza Piła jest filmem rewelacyjnym, a to, że na tym pseudo portalu przeznaczonym niby do oceny filmów jest dużo multi kont, trolli i debili, dzięki, którym taki Dom w głębi lasu ma
5,8/10, a na IMDB ma zasłużone 7,6/10
gdzie Piła ma marne 6,8/10, a na IMDB ma zasłużone 7,7/10
gdzie filmy typu gównianych komedyjek, gdzie na IMDB mają w granicach 4-5/10 to na filmweb'ie mają zawyżone ponad wszystko.
Kac Vegas 7,5/10 ha ha.
Filmy o super bohaterach mają po 8 coś...
To ciekawe wszystkie sequele Piły mają zawyżone oceny... a ten do końca nieoszlifowany diament ma wybitnie zaniżoną ocenę... ciekawe...
Aha lalka była, jest i będzie zawsze z Piłą... lepszej nie dało się zrobić, jest po prostu niesamowicie klimatyczna.
Aha i jeszcze jedno Piła to nie horror to thriller to już jest wina filmweb'u, że są debilami i zapisali tą serie do kategorii horror, tak samo np. REC 3 zapisali debile do horroru mimo iż był czarną komedią... żałosny portal...
Oczywiście, że nieee... portal jeszcze ujdzie w tłoku jedynie co tu boli to społeczność dlatego IMDB zawsze będzie u mnie numerem jeden, bo tam jednak należę do większości, a nie mniejszości jak na FB, bo co to za ludzie, w którzy w co najmniej w 15% są trollami ??
Gigantyczna ilość multi kont i bolesne bezguścia... "mało akcji 3/10" wszędzie brakuje im wybuchów rozwałek i strzelanin...
Ten post nie ma na celu nikogo obrażać.. nie tylko najzwyklej w świecie jestem szczery i piszę tą oto całą prawdę..
Jeżeli ktoś się tym urazi to mi przykro z tego powodu.
"Gdyby nie było tego dzieła (hahaha), to świat byłby lepszy."
Gdyby na FW nie było tylu umysłowych impotentów jak ty portal byłby lepszy.