Skoro lawrence wyczołgał się stamtąd to oczywiste jest ,że wezwał pomoc, więc dlaczego
koniec filmu wygląda tak jakby dla Adama nie było ratunku ;s ?
Wytłumaczenie jest w ostatniej części;)
Lawrence się z stamtąd wyczołgał.Dotarł do jakiejś rury i przyłożył sobie tą nogę,żeby się nie wykrwawić(przypalał rane czy coś takiego)
poźniej jest pokazane,jak Jigsaw się nim zajmował i jeszcze jedna rzecz o której nie bede pisać bo jeżeli nie oglądałaś/eś innych częsci to nie bedzie niespodzianki ;p
Tak czy siak już dostałem od Ciebie mini spojlera ; ), kiedyś oglądałem jakieś części ale nie zwracałem takiej ogromnej uwagi na fabułę ; ).
Zastanawiam się czy przekopywać się przez wszystkie te części , bo ponoć niektóre są strasznie słabe i sie historia kupy nie trzyma.
Żeby było fajne to trzeba oglądac wszystkie po kolei. A historia to trzyma sie kupu jak mało ktora.
Na spokojnie obejrzyj całą serie.
Jest bardzo dobra.
Pierwsza trylogia rewelacyjna, druga stoi na dobrym poziomie. Niestety nie mogę tego powiedzieć o części 7, która jest w dużej mierze gniotem. Ot taka tępa jatka bez fabuły (praktycznie).. syf i nędza, która zasługuje na oceny 1-4.
Ale oglądaj, bo 6 pierwszych części u mnie jest wysoko osadzona w notach. (6-10)
Oglądaj albo sobie odpuść..
Make your choice..