PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=121413}

Piła

Saw
2004
6,7 225 tys. ocen
6,7 10 1 224502
6,3 51 krytyków
Piła
powrót do forum filmu Piła

Skoro lawrence wyczołgał się stamtąd to oczywiste jest ,że wezwał pomoc, więc dlaczego
koniec filmu wygląda tak jakby dla Adama nie było ratunku ;s ?

użytkownik usunięty

Wytłumaczenie jest w ostatniej części;)
Lawrence się z stamtąd wyczołgał.Dotarł do jakiejś rury i przyłożył sobie tą nogę,żeby się nie wykrwawić(przypalał rane czy coś takiego)
poźniej jest pokazane,jak Jigsaw się nim zajmował i jeszcze jedna rzecz o której nie bede pisać bo jeżeli nie oglądałaś/eś innych częsci to nie bedzie niespodzianki ;p

użytkownik usunięty

Tak czy siak już dostałem od Ciebie mini spojlera ; ), kiedyś oglądałem jakieś części ale nie zwracałem takiej ogromnej uwagi na fabułę ; ).
Zastanawiam się czy przekopywać się przez wszystkie te części , bo ponoć niektóre są strasznie słabe i sie historia kupy nie trzyma.

ocenił(a) film na 8

Żeby było fajne to trzeba oglądac wszystkie po kolei. A historia to trzyma sie kupu jak mało ktora.

Na spokojnie obejrzyj całą serie.
Jest bardzo dobra.
Pierwsza trylogia rewelacyjna, druga stoi na dobrym poziomie. Niestety nie mogę tego powiedzieć o części 7, która jest w dużej mierze gniotem. Ot taka tępa jatka bez fabuły (praktycznie).. syf i nędza, która zasługuje na oceny 1-4.
Ale oglądaj, bo 6 pierwszych części u mnie jest wysoko osadzona w notach. (6-10)
Oglądaj albo sobie odpuść..
Make your choice..