PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=121413}

Piła

Saw
2004
6,7 224 tys. ocen
6,7 10 1 224357
6,4 49 krytyków
Piła
powrót do forum filmu Piła

cieniutki!!

ocenił(a) film na 6

Film naprawde slaby spodziewalem sie czegos leprzego po recenzjach a tu nic !!

użytkownik usunięty
Parias

Tzn. czego się spodziewałeś?! Najlepszy Thriller Roku !!!!

ocenił(a) film na 6

Spodziewalem sie zjebistej akcji i swietnych scen mrozacych krew w zylach a dostalem jakies gowno a pozatym to njgluprze sceny byly wtedy gdy dr gordon zucal kluczyk i tasme do adama bylo to tak prymitywne!!!

Parias

to fakt bo kazdy inny zucilby spod jajek a koles rzuzal jakby chcial kogos uderzyc rzeczą (NIEROZUMIEM i niezrozumiem wiec niech mi tu nikt nieprubuje wytlumaczyc ze on by tez tak zucal (chyba ze cioty tak mają? )

użytkownik usunięty
Parias

tak tak..."njgluprze" sceny...muhahahahahahah..pomys lcie, kto jest wiekszym debilem-facet ktory krecil ten film, czy jakis slepy analfabeta/dyslektyk??

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 8
Parias

zgadzam sie, całą noc ściagałem ten film a tu takie cos. nie mówie ze do dpuy ten film ale spodziewałem sie czegos mocniejszego.

Parias

Nic to ty masz w spodniach idz lepiej obejrzyj teletubisie i napisz recenzje cieniasie nie masz pojecia o dobrych filmach.

Parias

Dlaczego tu się nie rozdaje banów za coś takiego?

ocenił(a) film na 10
Parias

No widzisz co sei dzieje ale jak jakie kretyn pisze ze pila to cieniutki film to nie mozna sie niczego innego spodziewac. Wiele osob po prostu nie wytrzymuje. Ten film to przeciez arcydzielo .

użytkownik usunięty
ch4r0n

Sam jestes kretynem a poz tym to ta strona to straszne gowno chcialem tyko wyrazic swoja opiine ale tutaj kazdy musi wyrazic swoje zdanie i to tak zeby kogos za wszelka cene pojechac .Nie wiem nie kapuje ludzi ktorzy za wszelka cene chca udowodnic ze ten posrany film jest dobry dla mnie arcydzielo to kobiecy tylek a nie jakis glupi film film moze jest fajny ale powtarzam mi sie nie podoba!!!!

dość niechętnie wcinam się ze swoją opinią w dość pospolitą wymianę agresywnych pyskówek - film mnie rozczarował i zgadzam się z dwiema rzeczami: jest cienki i faktycznie najwspanialszą "rzeczą" na świecie jest zgrabny tyłek dziewczyny

ocenił(a) film na 9
Parias

Film nie jest slaby moze, moze niedopracowany ale to go wytlumacza bo powstal w 17 dni.I naprwde jest to jeden z lepszych filmow w ostatnich latach. A sadzac po twojej pisowni musisz byc zdeka nierozgarniety albo opozniony! AAllee sie tym nie martw za 25 lat dogonisz innych! :-)

kodi88lm

Szczerze mówiąc film jest całkiem dobry :) choć jak większość z was, spodziewałem się lepszych scen ... no ale cóż wkoncu to thriller :) a tak między nami mówiąc ten film niebawem będzie w kinach a my go już obejrzeliśmy :D

ocenił(a) film na 8
Parias

ty jestes cieniutki! fakt kazdy ma prawo do wyrazania swojego zdania, ale nie przesadzaj, poza tym to thiller a nie horror, pacanie

ocenił(a) film na 8
Parias

Hehehe niejeden z was narzeka na bany, narzeka na cenzurę ale Wy sami się o to prosicie. Mienicie się kimś kto ma monopol na jedynie słuszna ocenę, używacie prymitywnych epitetów pod adresem swoich oponentów, którzy jak by nie było są nadal recenzentami, cóż że maja inne zdanie, tak to już jest. Do tego dochodzą takie sprawy jak zdradzanie zakończenia i wogóle fabuły, nie o to przecież chodzi. Radze pomysleć przed napisaniem czegoś i nie unosić się gdy ktoś kogoś skrytykuje. Pozdrawiam wszystkich i apeluję o troche uprzejmości i zdrowy rozsądek. Cześć!