nie ogladalam zadnych kampani marketingowych,ani tez plakatow czy pokazow na temat tego filmu.poprostu ogladalam film i uwazam ze jest rewelacyjny:)chyba najlepszy jaki widzialam z tego gatunku
Ja również ten film po prostu obejrzałam. Nie nastanawiałam się na nic, że będzie dobry czy fatalny. Oglądałam i starałam się wczuć w sytuacje bohaterów. Udało mi się i jestem pod wrażeniem obrotu sytuacji. Uważam, że nie ostatnie 5min lecz koło 30 było naprawdę rewelacyjnych i trzymających w napięciu. Polecam, pozdrawiam.
a ja powiem ze pila jest najlepszym filmem jaki kiedykolwiek widzialam. Kocham thrillery itp, ale pila byla najlepsza!! I nie przemowia do mnie ko,mentarze ze bylo beznadziejne itp... po prostu pila i dlugo dlugo nic
Film robi naprawde duże wrażenie.Jest to z powodowane po części tematyką której nie widziałem w żadnym innym filmie.chodzi mi tu o sam pomysł z zamknięciem w pomieszzeniu.Ciekawy ale nie powiedziałbym że straszny.Kopie na końcu,to rzecz pewna.Ale był to temat o wielkich możliwościach których nie wykorzystano.chodzi mi tu o dogłębniejsze przedstawienie ponurych zakamarkó psychiki ludzkiej w czasie zagrożenia.No i napięcie często było pomniejszane jakimiś pronblemami głównego bohatera z kobietmi.Film dobry,nie żałuje obejrzenia ale "siedem" bardziej mnie rozwaliło.Pozdrawiam