PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=539302}

Piekielna zemsta

Drive Angry
2011
5,7 42 tys. ocen
5,7 10 1 41985
6,1 15 krytyków
Piekielna zemsta
powrót do forum filmu Piekielna zemsta

pytanie do osób któe widziały: podobało wam się 3D w tym filmie? warto? ciekawe 3D czy zrobione od niechcenia?

londontown

Ogólnie efekt 3D całkiem niezły. W zasadzie jedyny plus filmu.

londontown

Z mojego punktu widzenia to 3D było tylko w napisach i dronych elementach przy strzałach z broni i jak coś się rozwaliło i wióry leciały. Poza tym film kompletne dno. Jak do tej pory film z Cagem brałem w ciemno ale teraz żałuję wydanych 28 złotych.

ocenił(a) film na 8
londontown

wiadomo że to nie kino wysokich lotów tylko poprostu komercyjny film przepełniony efekciarstwem, jak 3d jest dobre to ide! po tym filmie oczekuje dobrej zabawy i tylko tego :0 jak ktoś pisze że dno to poco szedł na taki film jak to z góy wiadomo co to za film Pianista to nie jest !!!! film rozrywkowy z masą bum bam i tyle Jeżeli jest choć trochę jak ghost rider to będzie fajnie:))

londontown

IMO efektów więcej niż w Alicji w Krainie Czarów :), mimo że wiedziałem na co idę końcówka się lekko dłużyła. W sumie poszedłem głównie dla 3D w tytule :),, tak z 3 razy zrobiłem unik głową od zmierzającej w moją stronę jakiejś części po wybuchu. Lepsze efekty 3D wydały mi się w reklamie Bitwy Warszawskiej, ale suma sumarum nie żałuję tych paru zł :)