pytanie do osób któe widziały: podobało wam się 3D w tym filmie? warto? ciekawe 3D czy zrobione od niechcenia?
Z mojego punktu widzenia to 3D było tylko w napisach i dronych elementach przy strzałach z broni i jak coś się rozwaliło i wióry leciały. Poza tym film kompletne dno. Jak do tej pory film z Cagem brałem w ciemno ale teraz żałuję wydanych 28 złotych.
wiadomo że to nie kino wysokich lotów tylko poprostu komercyjny film przepełniony efekciarstwem, jak 3d jest dobre to ide! po tym filmie oczekuje dobrej zabawy i tylko tego :0 jak ktoś pisze że dno to poco szedł na taki film jak to z góy wiadomo co to za film Pianista to nie jest !!!! film rozrywkowy z masą bum bam i tyle Jeżeli jest choć trochę jak ghost rider to będzie fajnie:))
IMO efektów więcej niż w Alicji w Krainie Czarów :), mimo że wiedziałem na co idę końcówka się lekko dłużyła. W sumie poszedłem głównie dla 3D w tytule :),, tak z 3 razy zrobiłem unik głową od zmierzającej w moją stronę jakiejś części po wybuchu. Lepsze efekty 3D wydały mi się w reklamie Bitwy Warszawskiej, ale suma sumarum nie żałuję tych paru zł :)