Pieniądze albo miłość

For Love or Money
1993
6,2 2,3 tys. ocen
6,2 10 1 2331
3,0 2 krytyków
Pieniądze albo miłość
powrót do forum filmu Pieniądze albo miłość

Tyle razy to widziałam

użytkownik usunięty

i jeszcze ani razu mi się to nie znudziło za kazdym razem podoba mi sie to bardziej. Mozna to ogladac w nieskonczonosc tak jak Michaela J. Foxa mzna ogladac w nieskonczonos.

MJF górą i tyle ;-) film zaiste jest świetny, choć trochę krótki. Ja coziennie poprostu muszę chociażby jakąś fote Foxa zobaczyć bo inaczej warjuje ;-P. Pozdr. :-)

użytkownik usunięty
Toudeusz

Wiesz to tak samo jak ja. Jak nie zobacze byle jakiej fotki od MJF choć dwa razy na dzien to dostaję na głowę. Wiesz to może oznaczać tylko jedno z dwóch albo mamy cos nie tak pod kopułą albo sie zakochalismy. Bo ja to się zakochałam, a ty to nie wiem bo wiesz nie...? Dużo masz tych fotek? bo ja to mam bardzo dużo mój brat juz na mnie ryczy że zawalają cały komp i przez nie strasznie powoli chodzi. hehe naprawdę. Acha jak mogłam zapomnieć MJF GÓRĄ NAJLEPSZY NA ŚWIECIE, NIE BYŁO LEPSZEGO, NIE BĘDZIE LEPSZEGO NIGDY. Michael J. Fox fiu fiu fiu najlepszy co tu gadac :-) :-) :-) Pozdr.

ocenił(a) film na 4

ja też mjf jest niesamowity Można by mawet powiedzię że jest niestej ziemi(w dobrym znaczeniu).Niech wróci do zdrowia i jakiś go zaprosi do filmu aby dostał oscara!!!Niech ktoś da mu rolę na miarę Oscara.

Oscar dla Michaela!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!