PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=606542}

Piraci z Karaibów: Zemsta Salazara

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales
2017
6,8 166 tys. ocen
6,8 10 1 165864
5,1 35 krytyków
Piraci z Karaibów: Zemsta Salazara
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Zemsta Salazara

Walt Disney Pictures oficjalnie rusza z filmem "Piraci z Karaibów 5". W głównej roli powróci
Johnny Depp.

1406127559
Piraci z Karaibów 5" ("Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales") zadebiutują 7 lipca
2017 roku. Na tę chwilę nie wiadomo, czy wspomniany podtytuł jest aktualny, czy koncepcja nie
uległa zmianie. Johnny Depp powróci w głównej roli.

Przypomnijmy, że seria "Piraci z Karaibów" zebrała na całym świecie ok. 4 mld dolarów. Ponad
miliard wpływów osiągnęła 4. część pt. "Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach".

Czytaj także: "Piraci z Karaibów 5" to nie film fantasy?

Jeff Nathanson ("Złap mnie jeśli potrafisz") odpowiada za scenariusz. Joachim Ronning i Espen
Sandbergs, znani z "Wyprawa Kon-Tiki", są reżyserami. Jerry Bruckheimer jest producentem
wykonawczym. info z hata.k pl

ocenił(a) film na 4
wort801

2017???????? Oni sobie w kulki nie lecą????

mati08924062137

No raczej tak lecą i to mocno niestety :(

mati08924062137

Mam nadzieje że bardziej daty już nie zmienią :(

ocenił(a) film na 4
wort801

Ja tam się cieszę, że się nie spieszą. Przynajmniej mają czas, żeby zrobić coś wartego obejrzenia.

Maydo

Zobaczymy jak im wyjdzie ja jestem dobrej myśli :)

użytkownik usunięty
wort801

Myślę że w przyszłym roku w wakacje nie okaże się że przełożyli tym razem premierę Piratów nr 5 na rok 2018 ;? Bo jak przełożą znowu ?

Wszystko możliwe np na przykład Spider-man amazing 3 miał być w 2016 teraz było info że będzie w 2018 ...............

wort801

http://www.latinopost.com/articles/7107/20140725/pirates-caribbean-5-release-dat e-cast-news-film-out-2017.htm

wort801

Ale będę wtedy już stara :/

AsunaSun

Ja tak samo :(

ocenił(a) film na 8
wort801

W takim razie co Deep ma powiedzieć?

Martin von Carstein

on ma hollywodzkich stylistów, nawet jak przytył tego nie będzie widać :/ a dzieciństwo nie wraca

ocenił(a) film na 8
AsunaSun

Nikt nie jest za stary na Piratów z Karaibow ;)

ocenił(a) film na 8
dziewiona

A ja się zastanawiam jaki cel miała końcowa scena w czwartej części, podczas której Angelica znalazła laleczkę voodoo, jeśli Penelope Cruz nie pojawi się w kolejnej części? No chyba, że się jednak pojawi i trzymają to w tajemnicy ( w końcu jakby nie było informacji dotyczących pełnej obsady jeszcze nie podano ;D). W każdym razie to już byłoby bez sensu, gdyby od teraz każda część była o czymś innym i żyła swoim życiem, nie współgrając z resztą i nie tworząc całości zwłaszcza, że postać pięknej Angelici świetnie pasuje do świata piratów ( w przeciwieństwie do panny "hipokrytki" Swann) i razem z Jack'iem mogłaby stworzyć bardzo emocjonujący, dynamiczny duet ;D

diem_carpe

Mnie również irytowała Swann, ale chce zobaczyć Will'a takiego, który nie walczy o nią.... :)