PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=606542}

Piraci z Karaibów: Zemsta Salazara

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales
2017
6,8 166 tys. ocen
6,8 10 1 165857
5,1 35 krytyków
Piraci z Karaibów: Zemsta Salazara
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Zemsta Salazara
Netka97

sparrow okazuje sie gejem i zaleca się do Mr. Gibsa

Arjan88

Lub Jack próbuje się zbliżyć do Angelici

Netka97

Angelica stwierdzi że woli Barbossę

lashercat96

A później Jack zrobi się zazdrosny

Netka97

Barbossa zabrał Perłę i kompas Sparrowa po czym wyjechał razem z załogą i swoją ukochaną pozostawiając Jacka na bezludnej wyspie

lashercat96

po dłuższej chwili Jack uciekł na żółwiach

Netka97

...z owej wyspy , idąc do biedronki po coś mocniejszego niż rum, zobaczył plakat reklamujący limitowaną edycję jego statku , ukochanej Czarnej Perły którą zabrał Jackowi Barbossa ....

robyn1508

Lecz Jack nie przejmując się tym chciał odbić Angelice♥

Netka97

ale że Angelika go już nie chciała gdyż wolała Barbosse , Jack załamany tą wiadomością postanowił obejrzeć telewizje , oglądając zauważył Donalda Tuska , który Jackowi wpadł w oko

robyn1508

ojoj.....Lecz Jack postanowił pójść się leczyć do psychologa nad tym że jest gejem i że chce znów być normalny ........i zacznie się zalecać do Angelici albo do Elizabeth

Netka97

....Jack poszedł do psychologa ale okazało się ze psycholog też jest pedałem i Jack postanowił wstąpić do stowarzyszenia legalnych pedałów...

robyn1508

Lecz na jego drodze pojawiła się Ana Marija......i do czegoś doszło :)

Netka97

Jack spotyka Willa Turnera któremu wyznaje że kiedyś razem spędzili noc

robyn1508

Więc Will wysłuchał ględzienia Jacka i powiedział jak naprawde coś czuje do Angelici to niech jej to powie :*♥

Netka97

Jack po wysłuchaniu słów Willa , doszedł do wniosku że kocha Davy'ego Jonesa

robyn1508

Ale Jack wpadną z Angelicą i jest w ciążyyy ;p

Netka97

Will płynąc Latającym Holendrem na nieznanych wodach porywa Czarną Perłę, zamyka w celi Barbosse i Angelikę.

lashercat96

i zaczeła rodzić ...................

Netka97

Okazało się, że to było dziecko Willa

lashercat96

i Elizabeth zrobiła awanturę że Will ją zdradził :p

Netka97

Will zaczął jej wypominać Jacka i w końcu stwierdza, że jej nie chce xD

lashercat96

A teraz Jack postanawia odbić Willowi Angelicę bo ją kocha i nie chce być sam :).

Netka97

Will zostawił Jacka na bezludnej wyspie i zabrał mu kompas xD

lashercat96

Elizabeth zostawiła Angelicę na bezludnej wyspie wraz z Jakiem i doszło między nimi do intymnego spotkania........:*♥

Netka97

Jack zabija Angelicę xD

lashercat96

wiec Jack jest teraz z Elizabeth i maja dwojke dzieci , i Jack pozucil piractwo i poswiecil sie rodzinie ;*.............................................................................. ...............>THE END ;p

Netka97

Ooo zajebiście, Will wolny hip hip hurra hurra! Nie przepadałam za Elizabeth xD

lashercat96

Ja tak samo nie przepadam za Elizabteh a tak na poważnie to myślicie że Jack będzie z Angelicą w następnej części
?

Netka97

Mam taka nadzieje ;)

wera20108

Ja tak samo oni muszą być razem i niech w następnej części zrobią jakąś pikantną scenę między Jackiem i Angelicą kto jest za??

Netka97

Dodawajcie jakieś komentarze please :*♥

Netka97

ja nie chce , wole sceny erotyczne Jacka z Krakenem

robyn1508

że co ????;/

Netka97

to nie umiesz czytać czy co

robyn1508

Aha ja nie pisze nicc zboczonego ja ty pozdro

Netka97

A ja mam taka hipotezę na temat 5 części. Oglądaliście do końca PzK4 ? Już po napisach. No więc, dla tych, którzy nie oglądali mówię, że w tej scenie, gdzie Angelika leżała sobie na tej wyspie przypłynęła do niej ta laleczka Jacka. Myśle, że to może mieć jakieś powiązanie co do 5 części. Zapewne Angelika wykorzysta tą laleczkę. Jak myślicie, w jaki sposób może to zrobić?

Bellss123

Może napisze Jackowi na skórze ltere A i żeby po nią wrócić lub będzie zadawoać mu ból.tak myśle