Barbossa zabrał Perłę i kompas Sparrowa po czym wyjechał razem z załogą i swoją ukochaną pozostawiając Jacka na bezludnej wyspie
...z owej wyspy , idąc do biedronki po coś mocniejszego niż rum, zobaczył plakat reklamujący limitowaną edycję jego statku , ukochanej Czarnej Perły którą zabrał Jackowi Barbossa ....
ale że Angelika go już nie chciała gdyż wolała Barbosse , Jack załamany tą wiadomością postanowił obejrzeć telewizje , oglądając zauważył Donalda Tuska , który Jackowi wpadł w oko
ojoj.....Lecz Jack postanowił pójść się leczyć do psychologa nad tym że jest gejem i że chce znów być normalny ........i zacznie się zalecać do Angelici albo do Elizabeth
....Jack poszedł do psychologa ale okazało się ze psycholog też jest pedałem i Jack postanowił wstąpić do stowarzyszenia legalnych pedałów...
Więc Will wysłuchał ględzienia Jacka i powiedział jak naprawde coś czuje do Angelici to niech jej to powie :*♥
Will płynąc Latającym Holendrem na nieznanych wodach porywa Czarną Perłę, zamyka w celi Barbosse i Angelikę.
Elizabeth zostawiła Angelicę na bezludnej wyspie wraz z Jakiem i doszło między nimi do intymnego spotkania........:*♥
wiec Jack jest teraz z Elizabeth i maja dwojke dzieci , i Jack pozucil piractwo i poswiecil sie rodzinie ;*.............................................................................. ...............>THE END ;p
Ja tak samo nie przepadam za Elizabteh a tak na poważnie to myślicie że Jack będzie z Angelicą w następnej części
?
Ja tak samo oni muszą być razem i niech w następnej części zrobią jakąś pikantną scenę między Jackiem i Angelicą kto jest za??
A ja mam taka hipotezę na temat 5 części. Oglądaliście do końca PzK4 ? Już po napisach. No więc, dla tych, którzy nie oglądali mówię, że w tej scenie, gdzie Angelika leżała sobie na tej wyspie przypłynęła do niej ta laleczka Jacka. Myśle, że to może mieć jakieś powiązanie co do 5 części. Zapewne Angelika wykorzysta tą laleczkę. Jak myślicie, w jaki sposób może to zrobić?