Dziś po raz kolejny będziemy mogli zobaczyć ten film na TVP2. Jutro powtórka.
Niestety nasza ukochana telewizja zmieniała plany i zamiast Vina zobaczymy Stevena seagala w Liberatorze.
Moze w najbliższym czasie jeszcze puszczą. Pozatym kiedyś TVN puszczało. Poczekamy, zobaczymy.
Sorry xD Sama zapomniałam przełączyć na ten kanał ale chociaż sobie go nagrałam :D hahaa
To teraz Ci mówię, że powtórka jest dzisiaj :P Pamiętaj, dzisiaj ! o 1:35 na TVP 2 :D
Wyświetlili wczoraj. Wersja z Maciejem Gudowskim, tłumaczenie kulało, TVN ma fajniejszą wersję.
Daj se spokój czy to z Gudowskim czy to z tym lektorzyną z TVN.
TVP tym razem łaskawie nadała wersję z językiem do wyboru (szkoda, że nie zawsze tak nadają): można więc było ustawić język oryginału plus polskie napisy - jak w prawdziwym kinie. A ponieważ obraz był w HD, dało się toto obejrzeć - bez bólu oczu - nawet na wielkim ekranie.
Chyba nic więcej nie powinnam powiedzieć,bo każdy kto widział moja ocenę,może stwierdzić,że film był beznadziejny.Ja oglądałam go pierwszy raz kilka dni temu,ale też na TVP2.Po pierwsze przedstawili go jako ''horror",hahaha!Ja ani razu nie poczułam grozy,nie mówmy już o dreszczyku emocji.Fabuła była oczywista i bardzo przewidywalna.Jednak muszę przyznać,że gra aktorska była niezłą ;) ,ale przyznałam pkt. za fabułę.Jeśli lubicie takie kino,to polecam inne filmy tego typu.Na przykład Obcy i Matrix.Pozdrawiam :)