Po obejrzeniu tego filmu Jestem mile zaskoczony ..Niektóre piosenki śpiewane w filmie brzmiały lepiej niż w Oryginale .A sam film Ma w sobie to coś że aż chce się go obejrzeć drugi raz .Na taki film czekałem .nie ma co porównywać go do "step up" jak co poniektórzy ponieważ to jest film bardziej o śpiewaniu nie o tańczeniu ...Jak dla mnie 8/10 w punktacji .Zna ktoś podobne tytuły ?
Ja też jestem mile zaskoczona filmem bo się nie spodziewałam aż takiego fajnego zaskoczenia.Przyjemny,miły i w ogóle bardzo fajnie się go ogląda,aż chce się wrócić do niego.Jestem zadowolona.
Piosenki bardzo dobrze zrobione.A no i Jessy obłędny,tak jak sam Skylar Astin<3
Nie wiem co jest podobne do tego filmu?Chyba nie ma...albo ja nie widziałam:) Ale istnieje serial Glee który polecam.Też jest o muzyce i ma genialne wątki.
Zgadzam się z plistek43. mnie strasznie spodobała się piosenka Sopranistów Right Round (cover Flo Ridy) Taki pozytywny. Wątki ciekawe nie nudzi. Zapowiadany jest sequel filmu. Czekam z niecierpliwością. Filmów o podobnej treści nie spotkałam, jednak jak napisał mój przedmówca Glee jest podobne :)
Z podobnych tytulow to sunday school musical tylko to jest disneyowska produkcja i spectacular moge polecic no i glee oczywiscie:)
no spectacular gorszy niestety probuje zdobyc sunday school musical ale bez skutku
właśnie słucham wszystkich piosenek z filmu, muszę powiedzieć że jestem pod dużym wrażeniem i filmu i muzyki :D
Dla mnie kiepski jako całość, fabuła żadna, ale nie o to tu chodziło. Problem w tym, że i muzycznie bez rewelacji. Choreografie marne, interpretacje/wykonanie coverów tylko niektóre ciekawe, ale nie powalające. To już Glee muzycznie robiło na mnie dużo większe wrażenie (szczerze to robiło po prostu ogromne wrażenie, niektórymi wykonaniami ;)), a ostatnio obejrzałęm Smash, który też kładzie PP na łopatki. No ale to seriale... Spodziewałem się dużo więcej, a wyszło, jak wyszło.