czy aborcja w stanach jest dozwolona? chyba wiecie, czemu pytam? ;) wiem że film to tylko fikcja ale zastanawiam sie, co by zrobiła Katherine gdyby to wszystko wydarzyło się na serio... pozbyła by się tego drugiego dziecka? bo ja bym nie czekał aż podrośnie :p
a tak w ogóle film świetny, a dwa duże plusy dostają Hilary Swank i AnnaSophia Robb.
Spoko, Amerykanie nie powariowali aż tak bardzo. Przed I trymestrem można jak najbardziej (jak w większości krajów bardziej ?cywilizowanych?). Natomiast, kiedy płód jest większy, to nie mam pojęcia. Podobno Republikanie coś tam ostatnio namieszali, ale nie wiem dokładnie, nigdy się nie interesowałam. ;P
Co nie zmienia faktu, że jakby bohaterka bardzo chciała (i nie była bohaterką, tylko prawdziwą kobitką), to pewnie i w takim kraju jak Polska nie miałaby większego problemu. Więc nie masz się czym martwić, koniec świata nam jeszcze nie zagraża. Do 2012 daleko, a kilka takich końców już przecież przeżyliśmy... ;)A o dalszych losach dzidzi dowiesz się pewnie z Plagi II, III, IV lub XVII (zależnie od tego ile kasy zarobili na jedynce)
Notabene zdajesz sobie sprawę, że to było bardzo dziwne pytanie? ;)