PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=200370}

Plaga

The Reaping
2007
6,1 31 tys. ocen
6,1 10 1 30792
4,3 7 krytyków
Plaga
powrót do forum filmu Plaga

mozna ogladnac, jednak majac do wyboru inne filmy, zastanowilbym sie.
czegos mi po prostu w nim brakowalo - momentami byl po prostu nudny i nie zaskakujacy. wdarly sie tez niescislosci, np. glowna bohaterka zgubila bransoletke, pozniej zobaczyla ze dziewczynka ja ma, a pozniej pani profesor znow miala ja na sobie.. niedociagniecie rezysera?

jednak gra Hilary Swank jak zwykle swietna, tak samo jak 'dziewczynki aniola'.
zakonczenie mnie bardzo zaskoczylo, a ostatnio scena w samochodzie byla dla mnie jednak troche niezrozumiala, jednak pozostawiala nutke grozy ;)

ogolnie tylko 6/10

ocenił(a) film na 8
Schiza_3

Mnie chyba film bardziej się podobał... Ale piszę tu, bo z jednym się zgadzam. Mnie również czegoś brakowało i również uważam, że pierwsza połowa filmu momentami była nudna. Na szczęście później było już tylko lepiej, a ostatnie 20 minut SUPER. Na pewno polecam widzom poszukującym "ambitnego horroru".

ocenił(a) film na 5
Schiza_3

film może być ale do najciekawszych i najlepszych nie należy, chwilami przynudzał, myślałem, że już nic ciekawego w tym filmie się nie wydarzy, jednak potem się rozkręcił - szczególnie ostanie około 20 minut było bardzo dobre, końcówka zaskakująca; ogólnie, pod względem napięcia, podobny jest do większości horrorów tzn. cały film nic szczególnego się nie dzieje a dopiero końcówka sie rozkręca; daje mu tylko 6/10 (tak wysoka ocena to zasługa także Hilary Swank) :)