Pierwszy raz przyznaję 1 gwiazdkę, a jako że oglądam dużo filmów trafiają się mi co jakiś czas jakieś niewypały , ale zazwyczaj stwierdzam, że to może mnie moja bajka, więc niech oceniają to ci, co lubią taki gatunek. Ale ten film to jednoznaczne anty-arcydzieło:D Horror można uznać za słaby jak jest mało straszny, jak jest obrzydliwy, jak jest przewidywalny etc. Ten nawet nie wiem jak określić - mam wrażenie , że ktoś kto wymyślił ten scenariusz uciekł z psychiatryka! Chora fabuła!!!! Niestety - co się widziało to się nie odwiedzi;) Jedyny plus - nie mam problemu z odpowiedzią na pytanie jaki jest najgorszy film jaki widziałam;))
jeżeli dla ciebie 101 dalmatyńczyków to...10 jesli król lew to .....też 10 to czy ty nie pomyliłaś gatunków bo twierdze że naprawdę mało widziałaś :)
Nie za bardzo wiem, o co chodzi z tym pomyleniem gatunków;) Tylko jeden można oglądać i oceniać? Chyba nie;) A ja akurat dużo widziałam:) Jestem w kinie średnio raz w tygodniu, na festiwalu warszawskim "zaliczyłam" ok 30 filmów. Mój ulubiony gatunek to thrillery, zwłaszcza psychologiczne, ale jako że oglądam dużo potrafię wskazać swoich ulubieńców i klapy w każdym gatunku filmowym. Bajek już nie oglądam, za stara jestem na to, a dzieci nie mam , wiec wypadłam z obiegu bajkowego, ale każdemu kto by mnie zapytał jakie w życiu oglądałam najlepsze - powiedziałabym , że Król lew i Dalmatyńczyki - mam do nich ogromny sentyment, dostały po 10 punktów. A Plugawej rzeki nadal nic nie przebiło w kategorii dno :) Ale rozumiem, że Ci się podobał? To fajnie, że film wzbudza tak skrajne emocje i po to jest filmweb.pl , żeby móc się tymi spostrzeżeniami dzielić.