PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=684133}

Pożądanie

Une rencontre
2014
6,4 9,2 tys. ocen
6,4 10 1 9230
5,3 6 krytyków
Pożądanie
powrót do forum filmu Pożądanie

Już widziałam!

ocenił(a) film na 9

Szkoda, że nie można ocenić filmu przed datą jego premiery jeśli było się szczęściarzem i miało się
okazję zobaczyć pokaz przedpremierowy już teraz!
Piękny film, francuski klimat, ciekawie opowiedziana historia z przesłaniem, może dla niektórych
będzie za "słodki" ale ja gustuję w takim klimacie :)

użytkownik usunięty
amellia

Och dokładnie, od razu wczoraj po pokazie włączyłam filmweba w telefonie, bo lubię od razu ocenić po pierwszym wrażeniu a tu... No cóż.
Moim zdaniem film można nazwać 'innym', niespotykanym i byłam miło zaskoczona. Tu, na filmwebie, został dodany do kategorii komedia romantyczna, ale powiedziałabym, że to raczej melodramat, bo z komedii niewiele tam wypatrzyłam.

ocenił(a) film na 7
amellia

też wczoraj go widziałam, strasznie szybko zleciał, nie sprawdzałam ile trwał, ale wydawało się mi, że jakąś godzinę.

ocenił(a) film na 8
amellia

Też wczoraj widziałam na otwarciu OFF Plus Camera. Absolutnie uroczy, fantastyczna forma, 2 mocne główne role! : ) szkoda, że nie można ocenić

amellia

Również widziałam na OFFie :D Świetny film, [mini spojler] bardzo mi się podobało zdanie "w dzisiejszych czasach bohaterem jest ten, kto nie zdradza" (czy jakoś tak) [koniec mini spojleru].
I świetny humor w filmie :D Można się było parę razy głośno zaśmiać, co nie zawsze się zdarza na takich filmach ;)

Gottuska

mam pytanie :) pamiętacie, co napisane było na karteczce, którą jej na końcu zostawił?

lykkenorager91

Coś w stylu "lepiej żebyśmy mieli wieczność", ale nie pamiętam dokładnie :<

lykkenorager91

coś takiego "Tylko coś, co się nie zaczęło, może trwać wiecznie" i potem powrót do początku ( taka klamra), ale myk..., bo odchodzą od siebie na przyjęciu promującym książkę.

amellia

Dzięki, ja bym się wybrał.