Szkoda, że nie można ocenić filmu przed datą jego premiery jeśli było się szczęściarzem i miało się
okazję zobaczyć pokaz przedpremierowy już teraz!
Piękny film, francuski klimat, ciekawie opowiedziana historia z przesłaniem, może dla niektórych
będzie za "słodki" ale ja gustuję w takim klimacie :)
Och dokładnie, od razu wczoraj po pokazie włączyłam filmweba w telefonie, bo lubię od razu ocenić po pierwszym wrażeniu a tu... No cóż.
Moim zdaniem film można nazwać 'innym', niespotykanym i byłam miło zaskoczona. Tu, na filmwebie, został dodany do kategorii komedia romantyczna, ale powiedziałabym, że to raczej melodramat, bo z komedii niewiele tam wypatrzyłam.
też wczoraj go widziałam, strasznie szybko zleciał, nie sprawdzałam ile trwał, ale wydawało się mi, że jakąś godzinę.
Też wczoraj widziałam na otwarciu OFF Plus Camera. Absolutnie uroczy, fantastyczna forma, 2 mocne główne role! : ) szkoda, że nie można ocenić
Również widziałam na OFFie :D Świetny film, [mini spojler] bardzo mi się podobało zdanie "w dzisiejszych czasach bohaterem jest ten, kto nie zdradza" (czy jakoś tak) [koniec mini spojleru].
I świetny humor w filmie :D Można się było parę razy głośno zaśmiać, co nie zawsze się zdarza na takich filmach ;)
coś takiego "Tylko coś, co się nie zaczęło, może trwać wiecznie" i potem powrót do początku ( taka klamra), ale myk..., bo odchodzą od siebie na przyjęciu promującym książkę.