PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=150816}

Pożarci

Devour
2005
5,2 2,1 tys. ocen
5,2 10 1 2129
Pożarci
powrót do forum filmu Pożarci

film był kiepski lubie glównego bohatera ale dno totalne

ocenił(a) film na 9
adamkanthak

Może idea tego filmu do ciebie nie dotarła.
Ja również lubię głównego bohatera ale to nie ma wpływu na to co myśle o tym filmie.

ocenił(a) film na 5
angeling

No niestety. W takich momentach szkoda mi po prostu, że ktoś kogo lubię (tak jak wspomniałyście) występuje w takich gniotach.

Narvinye

Dokładnie...Też uwielbiam głównego bohatera, w serialu ''Cień anioła'' zagrał ekstra, ale ten film z jego udziałem to totalna porażka..

ocenił(a) film na 4
angeling

Znowu słyszę o idei tego filmu. Mogłabyś wytłumaczyć mi, na czym polegała?

ocenił(a) film na 2
adamkanthak

właśnie ze względu na Acklessa się połasiłam na ten film, i bardzo tego żałowałam: straszne nic nie wnoszące dłużyzny, dialogi z dupy i ogólny bezsens, szkoda czasu

ocenił(a) film na 7
Nancy_5

Ja powiem tak też sięgnęłam po ten film z powodu Acklesa, którego defacto bardzo lubię. Podchodziłam z dużą rezerwą do tego filmu i po róznych opiniach nie spodziewałam się niczego wysokich lotów .I rzeczywiście to bardzo przeciętny , zwykły film ale prawda jest taka że dużo głupsze horrory widzialam i właściwie nie uważam żeby ten film był gorszy fabularnie od krwawej walentynki (ta mi się w ogóle nie podobała) Ogólnie gdzieś do 50 min myślałam sobie ok mogli darować sobie to" rogate coś" i już lepiej pokazać sam cień, ale ogólnie nie było źle ciekawiło mnie co będzie dalej a i Jensenowi nie można było odmówić uroku więc oglądało mi się o dziwo w miarę dobrze ....Szkoda jednak że drugą połową twórcy już sobie chyba całkiem dokopali jak na mój gust można to było inaczej poprowadzić . Nie mniej i tak jestem zdania że już dużo głupsze horrory widziałam .Jedno co mi się jeszcze podobało to sceny Jensena z ojcem :) Jednak życzyłabym sobie, Jensenowi i jego fanom by dostał lepsze propozycje bo pomijając już jego wizualność , to naprawde uważam że ma potencjał i talent i szkoda by się tylko ograniczyl do Supernatural
Pozdrawiam

5meg

Zgadzam się w zupełności z tobą (5meg) :D

ocenił(a) film na 7
5meg

mnie tam sam pomysł całkiem się podobał. przynajmniej pierwsza płowa była naprawdę ok.
zgadzam się co do Jensena. bardzo lubię supernatural ale fajnie by było gdyby dalej jakoś się rozwijał. bo potencjał ma.

ocenił(a) film na 2
adamkanthak

Naprawdę dawno nie widziałem tak głupiego filmu... Musiałem postawić 1 a i tak czuje, że to zawyżona ocena.

mr_wall

nie było, aż tak źle...Jensen Ackles to jeden z moich ulubionych aktorów, ale niestety to nic nie zmienia. Film jest kiepski. a jego treść tak naprawdę niczego ważnego nam nie przekazuje.... Za to z czystym sumieniem mogę polecić serial Supernatural. :-))))