PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=605001}

Po prostu walcz 2

Never Back Down 2: The Beatdown
2011
6,7 29 tys. ocen
6,7 10 1 28689
3,0 2 krytyków
Po prostu walcz 2
powrót do forum filmu Po prostu walcz 2

10/10

ocenił(a) film na 9

Bardzo dobry film.

axn0

właśnie skończyłem oglądać film naprawde dobry

ocenił(a) film na 3

Wczoraj obejrzałem i sie mylicie

ocenił(a) film na 8
XucreX

Film jest świetny, pokazuje wszystko co jest w walkach ważne, ktoś kto woli oglądać komedie, niech nie zaczyna oglądać tego filmu, będzie pisał, że gniot, a wcale tak nie jest. 10/10

ocenił(a) film na 9
XucreX

XucreX czegoś Ci brakuje? I nie mówię tego z myślą o filmie. Z czym się mylę wystawiając temu filmowi ocenę 10? Z tym , że mnie fascynuje i podoba mi się ? Czegoś równie głupiego dawno nie słyszałem.

ocenił(a) film na 6
axn0

Zawyżacie ocenę filmu, miśki.

użytkownik usunięty
Witak

a ja miśku uważam, że właśnie ocena jest za niska, bo film był zaje.bisty ;))

ocenił(a) film na 6

Może taki być, no ale 10/10 to na pewno z deczka za duża nota, kotku.

użytkownik usunięty
Witak

a co sprawdzasz mnie ? ;>
jak tobie się podobał Harry Potter, to mnie może Never Back Down, Wiktorze ... nieprawdaż , haha ;D

ocenił(a) film na 7
Witak

Zgadzam się z Tobą. :)
Film rzeczywiście dobrze się ogląda i po obejrzeniu walk robi wrażenie, ale nie przesadzajmy z oceną. Stawiając 10 jest lekką przesadą, to jego subiektywna ocena i jest bardzo zawyżona, ale no cóż tak była... xd

użytkownik usunięty
sleeping_sun

myślę, że każdy ocenia według siebie ... jeśli się komuś ten film podobał na 10, to przecież nie oceni go na 5, bo to bez sensu :))

ocenił(a) film na 7

Nie sugerowałam, ze ma ocenić niższej ten film, pomimo, ze mu sie podobał tylko i jedynie stwierdziłam, ze film ten nie zasługuje na 10 ale to tylko moje odczucia i moje zdanie. Komuś możne ten film się podobać i stwierdzić, ze jest rewelacyjny, a ja nadal twierdzę, ze nie chociaż podobał mi się ten film ale bez przesady. :)

ocenił(a) film na 6
axn0

Mam podobne zdanie co Witak.
Jasne film może się podobać ze względu na walki, ale niestety w porównaniu z innymi tego typu produkcjami(chociażby pierwsze NBD) brakuje im dynamiki. Techniki w walkach są świetne(gogoplata), ale same walki jak już wspomniałem są mało dynamiczne i widać pewną sztuczność w nich.
Myślę, że 6/10 jest w miarę obiektywną oceną, natomiast wystawianie 10 to już "przegięcie".

ocenił(a) film na 7
axn0

10/10 to przesada ale pewnie biografii justina biebiera też tyle dałeś xd

myślę że na takie 7/10 zasługuje