Film jest świetny, pokazuje wszystko co jest w walkach ważne, ktoś kto woli oglądać komedie, niech nie zaczyna oglądać tego filmu, będzie pisał, że gniot, a wcale tak nie jest. 10/10
XucreX czegoś Ci brakuje? I nie mówię tego z myślą o filmie. Z czym się mylę wystawiając temu filmowi ocenę 10? Z tym , że mnie fascynuje i podoba mi się ? Czegoś równie głupiego dawno nie słyszałem.
a co sprawdzasz mnie ? ;>
jak tobie się podobał Harry Potter, to mnie może Never Back Down, Wiktorze ... nieprawdaż , haha ;D
Zgadzam się z Tobą. :)
Film rzeczywiście dobrze się ogląda i po obejrzeniu walk robi wrażenie, ale nie przesadzajmy z oceną. Stawiając 10 jest lekką przesadą, to jego subiektywna ocena i jest bardzo zawyżona, ale no cóż tak była... xd
myślę, że każdy ocenia według siebie ... jeśli się komuś ten film podobał na 10, to przecież nie oceni go na 5, bo to bez sensu :))
Nie sugerowałam, ze ma ocenić niższej ten film, pomimo, ze mu sie podobał tylko i jedynie stwierdziłam, ze film ten nie zasługuje na 10 ale to tylko moje odczucia i moje zdanie. Komuś możne ten film się podobać i stwierdzić, ze jest rewelacyjny, a ja nadal twierdzę, ze nie chociaż podobał mi się ten film ale bez przesady. :)
Mam podobne zdanie co Witak.
Jasne film może się podobać ze względu na walki, ale niestety w porównaniu z innymi tego typu produkcjami(chociażby pierwsze NBD) brakuje im dynamiki. Techniki w walkach są świetne(gogoplata), ale same walki jak już wspomniałem są mało dynamiczne i widać pewną sztuczność w nich.
Myślę, że 6/10 jest w miarę obiektywną oceną, natomiast wystawianie 10 to już "przegięcie".