hit w programie, to to mowie, że se obejrzę. stwierdziłem, że nie będę czytał o czym jest, nie bede sie sugerował opiniami. nie wytrzymałem do połowy, tak mi przeprało mózg, że musiałem wyłączyć tv, bo nawet przełączenie na inny kanał nie pomogło sie odstresować, potrzebowałem ciszy i spokoju.
pozdr
mialem dokladnie tak samo! piatkowy wieczor, wieczorna pora na jednej z nawiekszych stacji w kraju, to musi byc dobyr film.. srogo sie zawiodlem.. fabula i postacie sa tak glupie i nie przymajace sie kolokwialnej kupy ze probujac zrozumiac ten film balem sie ze zerobie sobie krzywde i beda musili wszczepic mi czip do mozgu... WSTYDZ POLSAT, WSTYDZ
Hmmm liczylem na to ze ocena 5.1 wynika z jakiegos "hejtowania" i głupoty, ale tak jak ponizej ująłem w swojej ocenie filmu W ZYCIU takiego dna nie ogladalem i zeby byc sprawiedliwym oceniajac ten film na 1 to wszystkie filmy ktore ocenilem wczesniej na 1 powinny dostac 2.
- Aktorzy którzy nie wiem czemu zgodzili sie grac w tym badziewiu grają DRĘTWO
- fabuła durna i rozkręcająca sie w ciagu 5 min. Zero jakiejkolwiek niepewosci
- BRAK JAKICHKOLWIEK ODCZUC ogladajac ten film. Nie czulem niepokoju, nerwów, nie trzymałem kciuków za bohatera bo własciwie ... go nie znamy.
- Nieudolna próba zerzniecia takich filmow jak Equilibrum, Wyspa, Raport Mniejszosci. Tego typu scenariusze były wielokrotie powielane (repoman etc), ale nigdy nie było to tak DENNE.
Dawno sie nie zdarzyło mi zeby nie wytrzymac filmu i go zwyczajnie wyłączyć. Najgorszy film jaki ogladałem od bardzo dawna. Chyba ogólnie. Koło thillera to nie stało, a filmy takie jak te rezyserowane np przez UWE BOlla są filmami klasy B i tego sie spodziewamy. Tu spodziewamy się pierwszej klasy a dostajemy klase C albo i D filmow. W amatorskich filmach gra aktorska bywa lepsza a scenariusz... nie moze byc gorszy