Pod

2015
4,1 872  oceny
4,1 10 1 872
4,7 3 krytyków
Pod
powrót do forum filmu Pod

Odradzam. Film klasy C. Porażka

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
ocenił(a) film na 1
Marek84

Popieram. Pierwsza godzina filmu to jakiś tani dramat. Zresztą kompletnie nudny. Jak w końcu wydawałoby się, że zacznie się coś dziać, to pojawia się ten żałosny gość w kapeluszu i już totalnie wszystko opada na saaamo dno. A koniec... matko... na co ja straciłam czas w ogóle??

Lilith_Flame

aż tak źle?? nie wiem czy się zabierać i ściągać..

ocenił(a) film na 1
cyklonos

Naprawdę odradzam. Ten film nic sobą nie reprezentuje...

ocenił(a) film na 5
cyklonos

Trailer spoko dziś sobie obejrzę bo nie ma co czytać hejtów na temat oceny filmów,gdybym ich słuchał to nie obejrzał bym tysiące fajnych filmów.

elosidzej

daj znać jak wrażenia ??

ocenił(a) film na 5
cyklonos

Spokojnie możesz obejrzeć film jest ciekawy 5/10 i nie czytaj tych hejtów bo oni to specjalnie robią by film obniżyć,dlatego hejtów się ignoruje,film jest ciekawe a dają 1 lub 3 żal mi takich gimbów.Pozdro czekam na twoja ocenę :)

elosidzej

ok :) dzięki

ocenił(a) film na 5
cyklonos

Żadne dno, żadna porażka, moja ocena 5/10, ale wiem że tu jest wielu znawców filmu dlatego ich ignoruję i wolę sprawdzić sam, od dawna nie sugeruje się ocenami. Dlatego cyklonos, sprawdź sam i oceń, ile ludzi tyle gustów.

Artur7335

ok luknę :)

ocenił(a) film na 6
elosidzej

I słusznie. Mnie się film bardzo podobał i polecam.

ocenił(a) film na 3
Marek84

również strasznie się zawiodłem, aktorstwo tak irytujące, że ledwo wytrzymałem do końca.

Marek84

Straszna kicha. Zmarnowana godzina. Lepiej obejrzeć Extinction. Milion razy lepszy, a POD omijac!!!!

ocenił(a) film na 3
Marek84

================================
[ U W A G A ! ! ! - S P O I L E R Y ! ! ! ]
================================

1. Reakcja siostry na brata wchodzącego do sypialni, ona leży pod kołdrą:
" Kur**, kur**! Wypierd**, wypierd**!" - ja się pytam co za patologia w rodzinie rodzi takie reakcje,
to nie horror o alienach tylko kazirodztwie! Brat wielokrotny gwałciciel odwiedza zmaltretowaną siostrę :D

2. Ten czub braciszek z lasu to PRZEGOŚĆ!
Na koniec alien (tak wiem, eksperyment wojskowy) zabija siostrę, brata i tajemniczego rewolwerowca po czym daje nogę.
Ale nie zapominajmy kto go bez problemu złapał, przytaszczył do domu i zamknął w piwnicy - właśnie debil z lasu!
Przegość normalnie i kolejny dowód na to, że wielkich i niemożliwych rzeczy może dokonać tylko prawdziwy idiota!
Z kilkoma zadrapaniami, oczywiście ;)

Chciałem wpisać tu jeszcze więcej, ale właśnie zdałem sobie sprawę, że nie warto. Tyle musi wystarczyć.

ocenił(a) film na 2
ZSGifMan

Film porażka żona zasnęła sam ledwo do końca wytrzymałem.. Rola brata wg mnie zasługuje na pochwałę i tylko tyle.. Nie polecampolecam..

ocenił(a) film na 7
Marek84

Klasy C, a nawet Z, to jest Blair Witch Project.