Tragiczna fabuła i dialogi,a końcówka,to istny koszmar.Kolejna gwiazda lat 90,która gra w czym popadnie i rozmienia się na drobne...
dajesz 1 , hmmmm
Obejrzyj ten dla porównania http://www.filmweb.pl/film/Rover-2014-661745 ;)
Dla mnie bardziej tu pasuje porównanie z SEZON NA ZABIJANIE z De Niro i Travoltą...
A co do tego filmu-pomysł na film ciekawy-2 samców alfa,pustynia,dzika natura i zero cywilizacji.Nie rozumiem kompletnie intencji postaci,którą gra Douglas-wiadomo,że puszcza Irwinga,by urządzić sobie polowanie,tylko dlaczego tak się irytuje już po pierwszej nieudanej próbie zabicia go-przecież nie na tym polega polowanie zwłaszcza,gdy Douglas pod każdym względem ma ogromną przewagę nad ,,zwierzyną''.Brak logiki w wielu scenach i idiotyczna końcówka jest dopełnieniem tej beznadziejnej produkcji...
Dlatego ocena 1 za ogromny zawód i stratę czasu.Ocenę 7 ma u mnie inny film o polowaniu na człowieka-NIEUCHWYTNY CEL z JCVD-produkcja pod każdym względem o kilka poziomów lepsza od tej,a przecież mająca już ponad 20 lat...
Oczywiście na plus POJEDYNKU NA PUSTYNI można zapisać piękne widoki,czy super wypasione auto,ale dla mnie,to za mało.Jak napisałem wcześniej kolejna gwiazda lat 90,która rozmienia się na drobne biorąc rolę,gdzie scenariusz,to dno...
Swietny dla mnie film o polowaniu na człowieka, był film z Ice-T w roli głownej, z lat 90ch ale nie pamiętam już tytułu.
,,Gra o przeżycie'''-R.Hauer też tam grał-zgadzam się film sprzed 20 lat,a dużo lepszy od tego z Douglasem....
FABUŁA MEGA ORYGINALNA, NIE WIEM CZEMU SIĘ JEJ CZEPIACIE... NIE NA CO DZIEŃ SPOTYKA SIĘ TAKIE SYTUACJE, LECZ SĄ ONE MOŻLIWE WIĘC SIĘ ZAMKNIJCIE...
Jak widać MOŻLIWE też jest wymyślenie tak głupiego nicku,ale wiadomo,że tylko tak MEGA ORYGINALNIE umie postąpić tylko kobieta panno Iwono...
Jeśli nie masz już dobrych argumentów na uznanie, że ten film jest zły to lepiej nic nie mów zamiast czepiać się mojego nicku, bo tylko robisz z siebie błazna
Raczej ten nick wskazuje na błazenadę(sprawdź znaczenie tego słowa),ale widzę,że piszę do słupa,więc żegnam.Bez odbioru.