ok na tablety niech bedzie, ale na zwykłych kompach nieczytelny!
dokładnie, teraz filmweb tylko straci....połowę opcji usunęli lub poprzenosili :/
Masakra z tym. I to nie tylko Filmweb co sie zrobiło np. z Onetem Czy WP. wszystko wyglada jak plotkarski Pudelek ( dziwki i inne wywłoki typu Kardiaszan motywem przewodnim tych portali). Kto to wymyśla. Nawet nie wiem teraz jak się ocenia aktorkę bo nie mogę znaleść już takiej opcji na Filmwebie.
Bo juz takiej opcji nie ma. Nasza ocena jest wyliczana ze średniej oceny ich krecji aktorskich. Przynajmniej tak zauważyłem
To dziwne, Bo jak oceniam film z aktorką to oceniam cały film a nie jedna aktorkę.
Bardzo dobra droga ... stary filmweb trącił już strasznie latami 90, brakiem estetyki, i przeładowaniem treścią tak jak polskie reklamy na ulicach.
Przeładowane treścią? to źle? Ok teraz będą głownie fotki i reklamy. Super myślenie. Teraz wprowadzają coraz mniej treści a to jest bardzo złe!
Ja też mam AdBlock Ale musze go wyłaczyć na tej domenie gdyż inaczej nie funkcjonują u mnie np wiadomości, asystent czy powiadomienia.
Tak jak juz wspomnialem kwestia reklam jest nadal po polsku rozwiazana na tym portalu potrzebny jest zdecydowany lifting i rezygnacja z reklam we flashu, ja nie mam nic przeciwko reklamom serwis musi zarabiac ale nie one nie beda agresywne ... wszystko do zrobienia ale na to potrzeba jeszcze duzo czasu, a skoro jest to drugi pod wzgledem wielkosci serwis filmowy w europie jak słysze to zobowiazuje to standardow.
Dla wszystkich nieszczesliwych : trzeba najechac na zakladke "moj filmweb" i wybrac opcje " stary kokpit" :]
Nic to nie daje. Na chwile tylko zmienia pierwszą stronę. I komu by sie chciało ciagle to naciskać.
nie wiem na czym oglądasz, moim zdaniem zła, idzie w obrazkowość dla tępaków. Cukierkowość ala wp czy onet z dominacją kolorowych obrazków z gatunku "na gorąco". Nawet w tym komentarzu nie widać choćby do czyjej wypowiedzi się odnosisz, kiedyś były linie przypisujące, a teraz komentarz "floatujący" nie wiadomo przy czym.
chodzi o przejrzystosc tresci i estetykę odbioru layoutu i to jest ok, mamy juz praktycznie 2015 rok ileż można tkwić w latach 90, ja tu nie widze kolorow, jesty tylko biały czarny i żółty, ale tak jak mowie nie widze reklam dlatego mi sie podoba i tak powinno zostac, jesli reklamy maja byc to w odpowiednio do tego wyznaczonych zaprojektowanych boxach aby nie psuc odbiorcy przekazu i czytelnosci. Jesli reklamy zdominowaly stronę ( tak jak na głownej widzialem ) to jest to bardzo zle i od tego sie juz odchodzi, niemniej jednak stara wersja tracila latami 90 i juz dawno czas na zmiany, my nie mamy w Polsce poczucia estetyki nie jestesmy krztałceni w tym kierunku, bo w szkołach niema juz nawet kaligrafii a plastyka jest na poziomie zero, lata komuny wypraly wszystko a ludzi to z gruntu mało obchodzi. Wszechobecna chaotyczna "polska reklamoza" która straszy na ulicach miast zasłaniając architekturę oraz na polskich stronach w internecie. To sie zmienia pomalu i mamy tutaj tego efekt, nieudolny jeszcze w postaci interii i onetu bo ciezko pogodzić niechec polakow do zmian z wprowadzaniem wspołczesnych trendów , więc powstają takie połowiczne zmiany "polskie kulfony" ... ale dobrze ze cos w tym kierunku robia.