Nie, bo wy oczywiście wiecie wszystko o filmach i mówicie, o większości polskich filmach, że to gówno, ale przynajmniej są śmieszne, i można się pośmiać !!
Film może nie jest profesjonalistyczny, ale fajnie się go ogląda...
Zauważyłam, że niektórzy użtykownicy obejrzą tylko zwiastun, albo wcale nie obejrzą i już oceniają, a sami nie są lepsi...
Co w takim razie oglądacie ? Przesiańczony kipą ' zmierzch ' ?
Ludzie trochę szacunku i wyrozumiałości...
Pewnie niedługo pokaże się parę niezręcznych komentazry do moejj wypowiedzi, ale mam w dupie wasze zdanie, co na mój temat i moją wypowiedź...
Dowidzenia
Ci co krytykują mają do tego pełne prawo, bo po to są fora, żeby dyskutować i z obu stron przedstawić jakieś argumenty czemu film to totalny shit albo cudo kinematografii. Oczywiście prócz ludzi którzy filmu nie widzieli, bo wtedy ich opinia jest bezpodstawna.
A ty sobie możesz uważać że fajny film, nikt ci nie zabroni, ale dla mnie to po prostu powtórka z tego co już było nie raz.
Nie chodzi o 'Zmierzch' ale zwróć uwagę na wartość artystyczną tych filmów. Jest? Nie ma. To kolejno powielane scenariusze, z małymi dodatkami. Ta sama historia, Ci sami aktorzy. Ileż można?
Przynajmiej 10tki nie dała za ten badziew a to już jest w miare uczciwe z jej strony. Jednak mnie nie przekonasz do pozytywnego myślenia o polskim dnie kinematografii. Takie filmy robi się dla forsy, niczego nie wnoszą. Mnie nie śmieszą niestety. Może takie teksty z filmów jak ten podobają się ludziom ograniczonym, w sensie takim, że mało w życiu słyszeli. Podejrzewam, że ktoś kto jest osobą towarzyską szybko zacznie ziewać od tandety dowcipów w tym i podobnych filmach.
PS. Pierwszym ostrzeżeniem przed gniotem jest chociażby to, że kolejny raz sadzają w filmie karolaka. On jest dla mnie znakiem ostrzegawczym, co widać zresztą po ocenie tego gniota.