Ten film to totalne nieporozumienie,
20dychy na kino a dokładnie na ten film to najbardziej zmarnowane pieniądze w moim życiu , równie gó wnianego filmu nie widziałem nigdy wcześniej .
Jak dla mnie to był film o indyku w sweterku ... jak będe chciał se drób pooglądać to se kupie k***a kurczaka i lepiej na tym wyjde ...
Apeluje nie idźcie na to do kina bo po takim filmie to aż żal dupe ściska.
Nigdy nie uważałem że polskie kino jest dobre ale ten film przebił wszystko... a wogule nie wiem co ma wspólnego komedia z tym filmem , bo wożenie trupa w taksówce dla mnei śmieszne nie jest...
A czego się spodziewałeś? Ja od początku wiedziałam że to będzie gó*wno, jeszcze przed premierą. I widać nie myliłam się. Polskie komedie zazwyczaj takie są.
domyślałem sie że szału to ten film nie zrobi , ale nawet nie podejrzewałem że aż tak gówniany może być ,
jakby nie to ze z dziewczyną byłem to bym wyszedł po 15 minutach
Trafiłaś w dziesiątkę. Ten film to papka z kociego gówna, zresztą jak wszystkie polskie nędzne komedyjki romantyczne
zdecydowanie zgadzam się. Po wyjściu z kina miałam takie same odczucia:
*zmarnowane pieniądze na bilet
*najgorsza polska komedia? nikt na sali kinowej się nie zaśmiał
*beznadziejna fabuła
No nikt się nie śmiał i nie będzie śmiał. A ci użytkownicy którzy piszą dobra komedia, cała sala się śmiała itp. to wynajęci od dystrybutora filmu ludzie. Żaden aktor nie oceniony, film. Tylko jedna wypowiedź i 9 lub 10 dla pokaż kotku...
Szkoda że u nas nie przyznają takiej nagrody jak Złote Maliny.
Warto by pomyśleć nad taką nagrodą.
Może Zloty Kartofel ??
A propos filmu, sam nie byłem, ale matka po powrocie z seansu nie mogła sobie darować, że w taki sposób zaprzepaściła 20zł... zmarnowany wieczór. Jak to dobrze , że sam byłem na Dziewczynie z tatuażem. ;] Osobiście współczesnym polskim komedion mówię kategoryczne NIE!
No właśnie mnie też szkoda byłoby wyrzucić w błoto 20 zł
Współczesna komedia polska leży i kwiczy. :)
Dokładnie. Niestety narazie nie zanosi się na wielki zmiany... :] pozostaje w kółko oglądać Seksmisję i VaBank.
Dobrze że są stare dobre polskie komedie-klasyki, W szczególności mam tu na myśli dorobek Bareji ale nie tylko.
Złota malina? A bo ja wiem? U nas byłaby za duża konkurencja. Jakieś 90% filmów miałoby szansę na nagrodę :)
No to byłaby najważniejsza nagroda filmowa w naszym kraju, a nie tam jakieś Orły, Kaczki, Lwy i inne zwierzaki.
Co do nazwy tej nagrody to sprawa dyskusyjna, może Złote kartofle, Złote Buraki ? Możliwości jest trochę.
Film jest taki zły z powodu scenariusza czy raczej gry aktorskiej? Pytam, bo zastanawiam się czy w ogóle go obejrzeć.
Sam pomysł jest fajny ale wykonanie to porażka. Po obejrzeniu nasuwa się pytanie po co ktoś zrobił ten film.
Niektóre sceny powinni wyciąć i film był by o połowę lepszy. Podczas oglądania miałem wrażenie jak bym oglądał M jak miłość.
Film gorszy znacznie od "To nie tak jak myślisz, kotku" . Myślę że zawiodła tu reżyseria i złe osadzenie miejsca akcji. Miała być komedia pomyłek a sam a komedia stała się pomyłką. Film nie jest na pewno gorszy od filmu "Ciacho" ( ale tego to chyba długo nic nie przebije). Podsumowując: Pomysł fajny, gra aktorów dobra, scenariusz kiepski, reżyseria kiepska, scenografia może być :), muzyki nie pamiętam, zdjęcia przeciętne ocena końcowa 4/10