Karolaka w tym filmie jest jakieś 30 sekund, a komedia jest dobra 7/10, nie jest to kolejny szajs z Szycem, Karolakiem i Trzebiatowską, zdecydowanie najlepsza polska komedia ostatnich kilku lat (nie licząc To nie tak jak myślisz kotku)
A ja nie pamiętam żądnej nazwy polskiej komedii XXI wieku bo jest ich po prostu za dużo.
Że też nasi pożal się Boże reżyserzy wciąż marnują kasę na te kaszany. Kto wymieni te wszystkie przygłupie komedie, które powstały w ostatnich latach?
A Karolak to amator, a nie aktor. W każdym filmie jego warsztat jest ten sam. To wstyd że w polskim kinie rozrywkowym prym wiodą tacy nieudacznicy.
Iść na to do kina nie zamierzam. Zarobić nie dam, a i za darmo nie obejrzę. Szkoda czasu!
Darmozjadem każdy może być - wydaje się brzmieć motto aktorów. Ale patrząc obiektywnie - to na razie najlepsza fucha w Polsce - robić karierę w "Polishwood" jak ja to nazywam.
@sparow52
ocena 7/10? przerażasz mnie.... chciałbym coś Ci odpisać ale... PRZERAŻASZ mnie!!!!!!
to jaką dać ocenę komedią Barei albo Piwowarskiemu?
kurcze Ty mnie naprawdę PRZEEEERAŻASZ!!!!!
chyba że skupić się na tych marnych komediach noooo... powiedzmy od 2006 roku, zapomnieć całkowicie o wcześniejszych produkcjach i przyjąć że nic więcej nie było, to wtedy można swobodnie taplać się w tym szajsie rozgraniczając oceny... tej 5 tamtej nawet 7 itp.
niestety inaczej się nie da......
7/10 - chciałbym wybuchnąć śmiechem ale jestem "zdjęty trwogą z PRZERAŻENIA!!!!!"
----------------
o kurcze.... jak ludzie tym szambem przesiąkli że nie potrafią już rozróżnić dobrej komedii od "produktu nowo-modelowego zapotrzebowania na bez scenariuszowego gniota z dialogami telenoweli" czyli po prostu szajs w szambie popity jedną rzeczą która chyba śmieszy tych koneserów komedii a mianowicie ciągle przewijającym się: "k***wa mać" itd.
=================================================================
@robert_28
niestety ale za mocno gościa doceniłeś, oczywiście aktorem jest zerowym, ale nazwanie go amatorem to też za dużo.... to jest nikt inny jak "PRODUKT" właśnie tych super komedii.... gdyby nie one to Karolaka by w ogóle nie było... amator natomiast "dałby radę" w czym innym - chyba rozumiesz ;)
====================================
@owiesek_film
;)